1Malaysia LELONGLINE 013 2552000

Website LELONGLINE merupakan yang pertama di Malaysia menyediakan info dan guide service / perkhidmatan bimbingan pembelian kenderaan lelong dari bank dan kaitannya dengan Bank Kastam JPJ Puspakom Polis Recond Singapore. Baca keseluruhan website ini dari laman utama, bagi tujuan mendapatkan info, CALL 0132552000. Untuk dapatkan guide service, SEGERA daftar dan buat bayaran fees guide pada Isnin dan Selasa, samada Rabu Khamis Jumaat Sabtu atau Ahad anda / pembeli dibawa bersama sekali saja ke salah satu saja tempat jualan kenderaan lelong di Kuala Lumpur atau Selangor. Terdapat lebih kurang 20 – 50 jualan kenderaan lelong di seluruh Malaysia, antaranya terdapat di Sabah Sarawak Selangor Penang Perak Pahang Kuala Lumpur Kedah Kelantan Terengganu Melaka Johor - bagi mudahkan ikuti web ini, direct KLIK TERKINI LIST AUCTION dll
INFO TERKINI -PEMBELIAN KENDERAAN LELONG KINI LEBIH MENARIK, ANDA DIBAWA KE TEMPAT LELONG DI HARI LELONGAN, BOLEH TERUS BUAT PEMBELIAN KENDERAAN DIPERLUKAN, DAFTAR SEGERA, DENGAN SMS KAN NAMA DAN NO. KAD PENGENALAN SERTA BUAT BAYARAN FEE$ GUIDE RM 2 RIBU -LELONGLINE GUIDE SERVICE 0132552000 -AMAT MENARIK, 2 JUALAN LELONG SERENTAK DI HARI/MASA SAMA "MASA TERBAIK" BUAT PEMBELIAN SEBAB PEMBELI BERPECAH, SALAH SATU TEMPAT KURANG PEMBELI

Isnin

Kereta bank LELONG - boleh tak nak dapatkan list ?

Kereta Bank LELONG - boleh tak nak dapatkan list ? 
Antara yang ditanya atau diminta oleh para bakal pembeli dan ini memerlukan penjelasan. Dapatlah di terangkan begini, list atau senarai kenderaan / kereta yang akan dijual secara LELONG hanya dikeluarkan secara bercetak pada hari LELONGan saja. List atau senarai kenderaan / kereta LELONG dikeluarkan pada hari berkenaan dan hanya kenderaan / kereta yang di senaraikan/pada list saja yang di LELONG pada hari berkenaan.
Pembeli akan diberikan list / senarai kenderaan / kereta yang akan di LELONG di tempat jualan kenderaan / kereta LELONG, semasa masuk ke stor penyimpanan dan untuk buat inspection/pemeriksaan kenderaan / kereta yang akan di LELONG. 
List tidak dapat diberikan pada pembeli sebelum hari LELONGan, List atau senarai kenderaan / kereta yang akan diLELONG tidak diberikan atau disebarkan. Walaupun begitu, terdapat beberapa tempat LELONG yang lain ada menyediakan list melalui / di internet tetapi ianya tidak digunakan atau tertakluk pada pindaan pada list yang akan di keluarkan pada hari LELONGan. Senarai draf, senarai melalui internet, akhbar dan lain-lain bukanlah rujukan yang digunakan semasa jualan LELONG. Jadi, tiada list atau senarai yang dapat diberikan sebelum hari LELONGan sebenar. Rujukan yang digunakan hanya yang dikeluarkan pada list di hari LELONGan. Lagi pun jika hanya dapat list, tiada maknanya dan tak dapat buat apa-apa pun. Sekadar nak tahu harga sebagai perbandingan, nak tengok dulu list sebelum sebelum ini dan nak kan list untuk nak pastikan jenis kenderan/kereta dan harga yang biasa diLELONG. Mungkin ada baiknya, cuma cara jualan LELONG agak berbeza kerana list dikeluarkan hanya terpakai pada hari LELONGan saja dan list yang lain digunakan pada masa/hari lain. 
Jangan sekadar nak tahu, lebih baik terus masuk ke tempat jualan kenderaan / kereta LELONG, SEGERA hubungi 013 255 2000