Isnin

Kereta bank LELONG - boleh tak nak dapatkan list ?

Kereta Bank LELONG - boleh tak nak dapatkan list ? 
Antara yang ditanya atau diminta oleh para bakal pembeli dan ini memerlukan penjelasan. Dapatlah di terangkan begini, list atau senarai kenderaan / kereta yang akan dijual secara LELONG hanya dikeluarkan secara bercetak pada hari LELONGan saja. List atau senarai kenderaan / kereta LELONG dikeluarkan pada hari berkenaan dan hanya kenderaan / kereta yang di senaraikan/pada list saja yang di LELONG pada hari berkenaan.
Pembeli akan diberikan list / senarai kenderaan / kereta yang akan di LELONG di tempat jualan kenderaan / kereta LELONG, semasa masuk ke stor penyimpanan dan untuk buat inspection/pemeriksaan kenderaan / kereta yang akan di LELONG. 
List tidak dapat diberikan pada pembeli sebelum hari LELONGan, List atau senarai kenderaan / kereta yang akan diLELONG tidak diberikan atau disebarkan. Walaupun begitu, terdapat beberapa tempat LELONG yang lain ada menyediakan list melalui / di internet tetapi ianya tidak digunakan atau tertakluk pada pindaan pada list yang akan di keluarkan pada hari LELONGan. Senarai draf, senarai melalui internet, akhbar dan lain-lain bukanlah rujukan yang digunakan semasa jualan LELONG. Jadi, tiada list atau senarai yang dapat diberikan sebelum hari LELONGan sebenar. Rujukan yang digunakan hanya yang dikeluarkan pada list di hari LELONGan. Lagi pun jika hanya dapat list, tiada maknanya dan tak dapat buat apa-apa pun. Sekadar nak tahu harga sebagai perbandingan, nak tengok dulu list sebelum sebelum ini dan nak kan list untuk nak pastikan jenis kenderan/kereta dan harga yang biasa diLELONG. Mungkin ada baiknya, cuma cara jualan LELONG agak berbeza kerana list dikeluarkan hanya terpakai pada hari LELONGan saja dan list yang lain digunakan pada masa/hari lain. 
Jangan sekadar nak tahu, lebih baik terus masuk ke tempat jualan kenderaan / kereta LELONG, SEGERA hubungi 013 255 2000