1Malaysia LELONGLINE 013 2552000

Website LELONGLINE merupakan yang pertama di Malaysia menyediakan info dan guide service / perkhidmatan bimbingan pembelian kenderaan lelong dari bank dan kaitannya dengan Bank Kastam JPJ Puspakom Polis Recond Singapore. Baca keseluruhan website ini dari laman utama, bagi tujuan mendapatkan info, CALL 0132552000. Untuk dapatkan guide service, SEGERA daftar dan buat bayaran fees guide pada Isnin dan Selasa, samada Rabu Khamis Jumaat Sabtu atau Ahad anda / pembeli dibawa bersama sekali saja ke salah satu saja tempat jualan kenderaan lelong di Kuala Lumpur atau Selangor. Terdapat lebih kurang 20 – 50 jualan kenderaan lelong di seluruh Malaysia, antaranya terdapat di Sabah Sarawak Selangor Penang Perak Pahang Kuala Lumpur Kedah Kelantan Terengganu Melaka Johor - bagi mudahkan ikuti web ini, direct KLIK TERKINI LIST AUCTION dll

AKSES ONLINE <- JUST KLIK 4MORE INFO MENGENAI JUALAN KENDERAAN LELONG DI MANA SAJA ANDA BERADA DAN DAPATKAN LIST / SENARAI KENDERAAN YANG AKAN DI LELONG, KINI DI HUJUNG JARI ANDA – DAFTAR & BAYAR FEES GUIDE BAGI MENDAPATKAN PANDUAN -> AKSES ONLINE

INFO TERKINI - YES - YEAR END SALES ATAU JUALAN AKHIR TAHUN, JUGA DI SEBUT SEBAGAI JUALAN PENGHABISAN STOK BAGI HYPER MARKET, PEMBELIAN YANG LEBIH MENARIK DENGAN PULUHAN RIBU UNIT PELBAGAI KENDERAAN YANG DI LELONG DI SELURUH 1MALAYSIA DAN KINI MASA YANG SESUAI BUAT PEMBELIAN -LELONGLINE GUIDE SERVICE 013 255 2000 ( SEBELUM INI, GEN 2 1.6 & MYVI 1.3 DI LELONG DARI RM 3,000 - TERTAKLUK PADA PERUBAHAN SEMASA )

1MALAYSIA - AUCTION - 2014 DISEMBER 14 15 21 22 24 28 PENANG, 20 PERAK, 14 28 PAHANG, 19 KEDAH. 13 27 KELANTAN, 21 MELAKA, 16 20 JOHOR, 21 SERAWAK, 13 SABAH, 18 19 21 26 SELANGOR, 20 KUALA LUMPUR (TERTAKLUK PADA PERUBAHAN) - DAFTAR & BAYAR FEES GUIDE UNTUK DAPATKAN LIST / SENARAI HARGA KENDERAAN LELONG SECARA ONLINE

Selasa

kereta LELONG , kereta murah, beli kereta LELONG

Kereta LELONG, kereta murah , beli kereta LELONG , kereta bank LELONG , kenderaan LELONG antara 'word' yang popualar di 'search' dalam enjin carian di internet. Ini sebenarnya mengambarkan kecenderongan pengguna / pembeli kereta yang beralih dari membeli kenderaan yang ingin digunakan dari penjual kenderaan terpakai / dealer usedcar kepada pembelian dibuat di tempat jualan kenderaan LELONG. Bukan hanya harga yang murah tetapi tidak lagi perlu fikirkan bebanan bayaran ansuran bulanan dengan kadar faedah yang tinggi serta jangka masa pembiayaan pinjaman yang perlu ditanggung. Pembeli bebas membuat pilihan kenderaan yang diperlukan ditempat jualan kenderaan LELONG dan yang pentingnya pembayaran yang dibuat hanya kos yang sebenar. Pembelian secara terus di tempat jualan kenderaan LELONG, dimana pembeli boleh terus berurusan dalam proses pembelian dan tiada apa-apa kos, kadar faedah serta pembayaran selain kos sebenar kenderaan.
GUIDE , bimbingan , panduan yang diberikan di tempat jualan kenderaan LELONG bagi memudah urusan pembelian. Terdapat pertanyaan jenis kenderaan yang di jual secara LELONG. Jenis yang macamana, adakah yang murah-murah saja atau yang mahal-mahal saja. Berapa harga kenderaan yang paling murah yang dijual secara LELONG. Bagaimana keadaan kenderaan yang dijual secara LELONG. Itu antara soalan-soalan yang agak popualar yang ditanya. Walaupun sebelum ini telah pun di terangkan pada tajuk blog sebelum ini, kini diterangkan sekali lagi, semua jenis kenderaan terdapat yang dijual secara LELONG samada yang murah atau yang mahal semua ada, harga dari RM 300 ringgit hinggalah yang berharga ratusan ribu. Jika kenderaan lama dari RM 300 dan kenderaan mewah yang nilai pasarannya berjuta ringgit di LELONG dari ratusan ribu ringgit. Sebelum ini mpv hammer di LELONG lebih kurang RM 130 ribu. Terdapat kenderaan yang nilai pasarannya lebih kurang setengah juta di LELONG cuba 1 atau 2 ratus ribu saja. Jika di nyatakan yang berharga ratus-ratus ribu, ada juga yang tanya yang harga kurang 10 ribu ringgit tak ada ker ?. 
Seperti van di atas, di jual LELONG lebih kurang RM 4 ribu ringgit, kancil dari 2 ribu ringgit, wira/iswara/waja dari 3 - 8 ribu ringgit dan pelbagai kenderaan honda/toyota/nissan/kia/ford dan pelbagai kenderaan import yang boleh di beli kurang 10 ribu ringgit. Ada jugak yang agak lawak, jika dikatakan harga kenderaan hanya RM 300 ringgit, RM 500 ringgit dan sebagainya. Kerana ada yang kata, kereta kontrol yang budak-budak main pun lebih mahal dari itu. Jika nak nyatakan di blog ini, agak panjang bagaimana harga kenderaan terlalu murah, bagi mengetahuinya lebih lanjut CALL 013 255 2000.
Bagi makluman lanjut baca keseluruhan blog http://lelongline.blogspot.com/  fahaminya, hubungi / CALL 013 2552000 bagi mendapatkan penjelasan lebih lanjut. Dan tetapkanlah hari/masa untuk anda masuk ke tempat jualan kenderaan secara LELONG.