1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Isnin

kenderaan / kereta LELONG - cash & loan ?

kenderaan / kereta LELONG - cash & loan ?. Cara apa juga boleh dibuat bagi tujuan pembelian kenderaan LELONG. Jika lebih mudah dengan cash atau pembayaran tunai. Tetapi jika nak buat loan atau melalui pembiayaan pinjaman, pun boleh tetapi sebelum ke tempat jualan kenderaan LELONG, buatlah semakan dengan mana-mana bank yang biasa berurusan, semak samaada layak atau tidak dan jumlah pinjaman yang layak dapat. Dan pinjaman adalah dilakukan sendiri oleh pembeli. Ditempat jualan kenderaan LELONG hanya urusan pembelian dimana pembeli perlu buat bayaran deposit RM 1,500 bagi kenderaan yang dibeli kurang RM 100 ribu dan RM 5,500 bagi yang berharga RM 100 ribu dan ke atas.( tertakluk pada pindaan ) Adalah lebih mudah jika pembeli yang berhasrat buat loan / pinjaman, buat personal loan dan dengan wang cash yang ada buat pembelian tunai ditempat jualan kenderaan LELONG. Ini lebih mudah, beli kenderaan pada harga LELONG dan jika berhajat untuk dapatkan tunai, boleh buat refinance kenderaan berkenaan yang dinilai pada harga pasaran / market value.
Dengan GUIDE / bimbingan / panduan, pembeli / anda lebih mudah membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat jualan kenderaan LELONG.