1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Ahad

kenderaan kereta lelong - jika blacklisted boleh beli?

kenderaan kereta lelong - jika blacklisted boleh beli?. Soalan yang agak baik dan bagi menjelaskannya begini, tiada apa-apa halangan untuk anda buat pembelian kenderaan lelong dan pembelian boleh di buat dengan tunai. Jika anda telah di'blacklisted' dengan mana-mana instuisi kewangan, anda hanya tidak boleh buat pinjaman / loan, tetapi untuk buat pembelian secara tunai, ianya tiada halangan.
Terdapat juga pembeli yang buat pembelian kenderaan lelong secara tunai / cash dan buat 're-finance' / pinjaman semula, beli kenderaan pada harga lelong dan buat pinjaman semula / re-finance pada harga pasaran / 'market value'. Tetapi bagi yang telah di'blacklisted' tidak lagi boleh buat loan / pinjaman dengan mana-mana bank tetapi boleh buat pinjaman dengan syarikat kewangan / kredit. Untuk buat pinjaman, anda perlu uruskannya sendiri, buat semakkan kelayakkan dan jumlah yang layak. Anda boleh buat semakkan dengan mana-mana bank yang anda biasa berurusan.
Bagi yang telah di'blacklisted', anda boleh buat pembelian kenderaan secara tunai, belilah kenderaan mengikut bajet dan keperluan anda. Guide service memudahkan anda buat pembelian kenderaan lelong.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG