1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Jumaat

kenderaan kereta lelong - senarai / list lelong, kancil honda unser viva kancil avanza myvi

kenderaan kereta lelong - senarai / list lelong kancil honda unser viva kancil avanza myvi , sebagai contoh dan bukan sebagai rujukan. Pelbagai kenderaan yang di jual secara lelong dan senarai / list lelong di keluarkan di tempat jualan lelong pada hari/masa lelongan dibuat. 
Ada yang tanya harga kenderaan yang di ingini, ada juga yang minta tolong carikan kenderaan yang diingini apabila ada berikan padanya dan setelah itu baru bayaran dibuat, juga ada yang nak tengok dulu kenderaan bila ada terus beli dan macam-macam lagi yang diminta. Oleh kerana pengetahuan tentang jualan kenderaan lelong agak kurang atau langsung tak tahu, macam-macam yang diminta dan biasanya pembeli hanya tahu proses pembelian biasa, iaitu bayar setelah ada kenderaan dikehendaki. Jualan lelong agak berbeza, dimana pembeli perlu berada di tempat jualan lelong, lakukan semua proses pembelian kenderaan lelong dan bagi memudahkan anda / pembeli individu buat pembelian, guide membantu bagi memudahkan anda buat pembelian kenderaan lelong.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG.