1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Jumaat

kenderaan kereta lelong - senarai list lelong - waja kia kancil civic viva city beetle ssangyong harrier alphard fonte mercedes

kenderaan kereta lelong - senarai list lelong - waja kia kancil civic viva city beetle ssangyong harrier alphard fonte mercedes, sebagai contoh dan bukan untuk rujukan. Senarai / list lelongan dikeluarkan di tempat jualan lelong pada hari dan masa lelongan.
Setelah paparkan senarai / list lelongan, terdapat banyak pertanyaan dari pembaca blog ini yang nak pastikan tahun dan jenis kenderaan yang dijual lelong. Adakah kenderaan lama saja, kenderaan yang biasa-biasa saja dan apakah keadaan kenderaan masih okey jika harganya terlalu murah.
Untuk pengetahuan, semua jenis kenderaan terdapat di tempat jualan lelong, ini termasuklah kenderaan lama serta kenderaan baru, mudah difahamkan jika apa juga kenderaan yang dibeli melalui bayaran ansuran bulanan / loan jika gagal buat bayaran ansuran bulanan, kenderaan berkenaan di tarik dan seterusnya di jual secara lelong. Walaupun kenderaan yang dikeluarkan pada tahun semasa, jika gagal buat bayaran bulanan ianya di tarik dan dijual secara lelong. 
Keadaan kenderaan yang dijual secara lelong, ianya boleh di inspection / dibuat pemeriksaan sebelum pembelian dibuat. Juga untuk pengetahuan, kenderaan yang di beli melalui pinjaman bank / loan, biasanya di lindungi insuran dan jika terlibat dengan kemalangan ianya dihantar ke panel insuran / bengkel untuk dibaiki dan bukannya dihantar ke tempat lelong. Hanya apabila pemilik asal kenderaan berkenaan gagal buat bayaran ansuran bulanan /loan, kenderaan berkenaan di tarik dan seterusnya kenderaan berkenaan dijual secara lelong. Memandangkan tahap pengetahuan agak kurang atau langsung tak tahu apa-apa tentang jualan lelong, maka pelbagai andaian di fikirkan sedangkan orang lain dah lama tahu dan dah pun dapat banyak menafaat dari jualan kenderaan lelong ini.
Bagi memudahkan anda mendapatkan kenderaan yang di perlukan, guide memudahkan anda membuat pembelian kenderaan yang dijual secara lelong. Anda boleh terus masuk ke tempat jualan kenderaan lelong, cari dan dapatkan kenderaan pada harga lelong.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG.