1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Selasa

kenderaan kereta lelong - " ini lelong kastam "?

kenderaan kereta lelong - " ini lelong kastam "? antara soalan yang ditanya, terdapat juga yang bertanya, " ini JPJ lelong ker "? dan ada yang tanya " encik nei orang bank lelong ker "?. Disebabkan 'malas' membaca pelbagai kenyataan pada blog dan bila dapat nombor telefon terus call dan 'tembak' pelbagai soalan yang langsung tak berkaitan. 
Guide service / khidmat bimbingan ini tiada kaitan dengan mana-mana pihak, bukan dari kastam, tiada kaitan dengan JPJ, bukan orang bank, bukan jurulelong dan guide service / khidmat bimbingan adalah merupakan badan perniagaan persendirian. Guide service / khidmat bimbingan memberikan panduan pembelian kenderaan yang dijual secara lelong. Iaitu setelah anda/pembeli buat pendaftaran dan buat bayaran fees guide 2 ribu, anda/pembeli dibawa bersama sekali saja ketempat jualan kenderaan lelong.  
Terdapat antara 80 - 90 % info / maklumat yang dinyatakan pada blog lelongline ini mengenai jualan / pembelian kenderaan lelong yang dinyatakan secara teori, antara lebih kurang 10 - 20 % lagi secara praktikal semasa anda/pembeli dibawa bersama sekali saja ke tempat jualan kenderaan lelong. Masa yang sepatutnya anda ambil untuk membaca keseluruhan kandungan blog lelongline ini dan jangan hanya baca satu dua tajuk dan terus call, sedangkan apa yang anda tanya atau yang belum anda tanya telahpun dinyatakan pada blog ini. Jadi ambil masa yang secukupnya, baca slow-slow keseluruhan kandungan blog lelongline ini dan ikuti proses pendaftaran dan buat bayaran fees guide. Pembelian kenderaan lelong adalah dilakukan sendiri oleh anda/pembeli, tiada agen, tiada wakil, tiada gerenti atau jaminan yang 'luar biasa' dan semuanya dilakukan mengikut proses dan prosedur yang ditetapkan.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG.