1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Rabu

kenderaan kereta lelong - kastam polis JPJ singapore / auction vehicle customs police JPJ singapore

kenderaan kereta lelong - kastam polis JPJ  singapore / auction vehicle  customs police JPJ singapore. Terdapat minat pembaca blog ini yang nak beli kenderaan lelong dari kastam, polis, JPJ dan kenderaan-kenderaan singapore. Dan juga ada yang dapat tawaran-tawaran yang mendakwa kenderaan pada harga murah yang dikatakan kenderaan kastam, polis, JPJ dan kenderaan dari singapore.
Tidak dinafikan sememangnya ada tetapi bukan semudah yang digambarkan dan kebiasaannya kenderaan-kenderaan curi yang ditawarkan atau dijual secara terus pada mana-mana individu yang mendakwa kenderaan lelong dari kastam, polis, JPJ dan singapore. Bolehkah anda berfikir secara waras sekiranya tawaran-tawaran berkenaan adalah sememangnya benar lagi sahih, apakah keistimewaan anda dan tidakkah orang yang membuat tawaran itu agak bodoh atau anda yang diperbodohkan dengan tawaran-tawaran yang bodoh.
Proses jualan kenderaan dari agensi kerajaan yang mengikut prosedur tertentu dan dibuat hanya oleh agensi berkenaan serta yang pasti tiada wakil yang bertindak bagi pihak agensi berkenaan. Namun jika ada agen pun ianya perlu mendapat pengesahan resmi dari agensi kerajaan berkenaan. Dan kenderaan singapore pula ianya perlu melalui beberapa proses yang agak ketat dan melibatkan 2 negara Malaysia dan Singapore. Jadi jangan mudah terpedaya dengan tawaran-tawaran dari mana-mana pihak tetapi jika dapat apa-apa tawaran yang agak mengelirukan, buat semakkan dengan mana-mana agensi yang berkaitan secara terus dan jangan mudah terpedaya dengan apa-apa tawaran yang pelik lagi ganjil.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG