1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Selasa

kenderaan kereta lelong - semudah A B C D

kenderaan kereta lelong - semudah A B C D. Proses pembelian kenderaan lelong yang mudah dan semua orang boleh buat pembelian kenderaan yang diingini ditempat jualan kenderaan lelong. Setelah anda buat pendaftaran dengan smskan nama dan nombor kad pengenalan, anda diberikan no. akaun bank bagi buat bayaran fees guide sebanyak RM 2 ribu. Setelah itu anda diberikan tarikh / masa untuk dibawa masuk sekali saja ke tempat jualan kenderaan lelong.
Langkah-langkah yang mudah,  A - Anda dibawa masuk sekali saja ketempat jualan kenderaan lelong,      B - Bimbingan atau panduan / guide diberikan bagi memahami kenyataan pada list / senarai jualan lelongan, panduan buat inspection / pemeriksaan pada kenderaan dan part ini amat penting sebelum buat pembelian kenderaan lelong, C - Cara buat pendaftaran sebagai pembida yang sah diberi panduan dan D - Di tempat jualan lelong, proses jualan lelong dibuat dan buat pembelian semasa jualan lelong. 
Guide service memberikan panduan, bimbingan dan memudahkan anda sebagai pembeli / pembida buat pembelian dan tumpuan lebih diberikan pada part B, iaitu sebelum anda buat pembelian kenderaan yang diingini, anda diberikan panduan memahami kenyataan pada list / senarai lelongan dan anda sepatutnya berikan tumpuan pada part B ini supaya pembelian yang dibuat benar-benar selamat serta kenderaan yang dibeli mudah dibuat tukarnama. Terdapat pelbagai perkara yang sepatutnya anda ketahui sebelum buat pembelian kenderaan lelong, bukan hanya nak tahu tempat dan list / senarai kenderaan lelong.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG