1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Selasa

Guide

Guide - 2014 Februari kenderaan kereta lelong - guide service atau perkhidmatan bimbingan atau panduan pembelian kenderaan lelong. Guide service mengenai panduan pembelian kenderaan lelong, yang memberikan info atau maklumat tentang proses dan prosedur asas pembelian kenderaan lelong. Guide Service atau perkhidmatan bimbingan pembelian kenderaan lelong diberikan semasa pembeli / ada dibawa masuk ke tempat jualan kenderaan lelong. Blog lelongline ini adalah mengenai perkhidmatan bimbingan atau guide service. 
Terdapat kekeliruan dikalangan pembaca blog ini, yang kurang berminat untuk membaca keseluruhan kandungan blog ini dan buat pelbagai andaian yang tiada kaitan serta tidak berkaitan dengan apa yang dimaksudkan. Disebabkan tidak beri tumpuan pada kenyataan-kenyataan pada blog ini dan kesannya adalah salah faham atau buat pelbagai andaian yang tiada kaitan dengan apa yang dinyatakan pada blog ini.
Ini dinyatakan sebab terdapat satu sms yang bertanyakan " Hello..bos, kalau proses untuk tuikar nama susah tak sebab tu kan kereta lelong owner pun tak tahu sape?? ". Mengenai proses tukarnama kenderaan yang dibeli melalui jualan lelong telah dinayatakan secara umum pada penerbitan blog sebelum ini, oleh kerana terdapat lebih 400 tajuk blog mungkin agak sukar nak baca keseluruhannya dan untuk nak jawab sekadar dengan sms agak payah jugak. Jika terdapat apa-apa yang memerlukan penjelasan, sebaiknya CALL 013 255 200 dan jangan sama sekali sekadar sms. Lagipun soalan diatas mengambarkan yang bertanya kurang ikuti kandungan blog ini. Proses tukarnama agak mudah disebabkan semua dokumen kenderaan yang dibeli diserahkan pada pembeli sebaik saja bayaran penuh / full payment dibuat. Tetapi terdapat beberapa perkara perlu diketahui mengenai dokumen sebelum buat pembelian dan dalam keadaan tertentu terdapat perkara-perkara yang sepatutnya diketahui sebelum buat pembelian. Dengan guide service, pembeli / anda dimaklumkan pelbagai perkara mengenai pembelian kenderaan lelong dan guide atau panduan diberikan bagi memudahkan anda tahu tentang proses dan prosedur asas pembelian kenderaan lelong.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG