1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Ahad

Harga

Harga - 2014 Februari kenderaan kereta lelong - harga kenderaan yang dijual pada harga lelong ianya dalam beberapa keadaan samada lebih tinggi dari harga pasaran, lebih kurang sama dengan harga pasaran dan tujuan pembeli / anda untuk terus masuk ketempat jualan kenderaan lelong adalah bagi cari dan dapatkan kenderaan yang dilelong pada harga lebih murah dari pasaran. Harga kenderaan lelong yang dirujuk semasa pembelian dibuat adalah pada list atau senarai lelongan yang dikeluarkan di hari lelongan dibuat iaitu list atau senarai harga yang diedarkan ditempat lelongan kenderaan diadakan. List atau senarai harga yang lengkap mengandungi maklumat kenderaan yang dilelong antara kenyataan yang dipaparkan pada list / senarai harga berkenaan menyatakan no. lot, no. pendaftaran kenderaan, keluaran/model, manual/auto, tahun diperbuat, harga dan pelbagai perkara mengenai kenderaan yang akan dilelong berkenaan.
manakala apa yang dipaparkan harga pada blog ini yang hanya menyatakan make/model dan reserve price merupakan contoh dan bukan untuk rujukan. Kemungkinan harga yang dipaparkan merupakan harga jualan kenderaan sebelum ini, di ketika ini atau yang akan datang. Dan harga jualan kenderaan lelong akan datang yang dimaksudkan adalah setelah beberapa kali lelongan dibuat serta mengikut masa samada minggu, bulan atau tahun yang akan datang. Sebagaimana umum ketahui, harga kenderaan adalah mengikut jenis, tahun keluaran dan keadaan kenderaan berkenaan. Tetapi harga jualan kenderaan lelong hanya ditentukan oleh legal owner iaitu kebiasaannya oleh pihak bank. Apa-apa yang ditentukan harga bagi kenderaan lelong samada kerana jumlah pinjaman atau baki pinjaman dan apa-apa pun juga yang ditentukan harganya oleh legal owner berkenaan.
Harga jualan kenderaan lelong sebagaimana list atau senarai harga yang diedarkan pada hari lelongan dibuat dan diedarkan ditempat lelongan kenderaan diadakan. Apa-apa list atau senarai harga selain dari apa yang di edarkan ditempat lelongan diadakan adalah tidak boleh dirujuk atau tidak boleh digunapakai. Guide Service memudahkan anda memahami kandungan atau kenyataan pada list atau senarai harga semasa anda dibawa masuk ke tempat jualan kenderaan lelong.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG