1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Sabtu

Sale

Sale - 2014 Mac kenderaan kereta lelong - sale atau jualan kenderaan lelong kini agak 'cool' walaupun cuaca agak panas. Terdapat unit-unit kenderaan yang tidak terjual, banyak kenderaan walaupun dijual secara lelong tetapi masih tidak terjual dan di jual / di lelong berulang-ulang kali yang memungkinkan harga diturunkan apabila dilelong semula bagi lelongan yang berikutnya, sehingga kenderaan berkenaan terjual.
proses pembelian kenderaan lelong yang mudah namum masih ramai yang tidak tahu, bukan setakat tak tahu tempat lelong malah proses serta prosedur asas pembelian kenderaan lelong juga tak tahu dan jika sekadar redah atau blasah saja buat pembelian kenderaan lelong, mungkin boleh menyebabkan kerugian. Pembelian kenderaan lelong adalah mengenai proses sebelum, semasa dan yang lebih penting setelah pembelian dibuat. 
bukan setakat tahu tempat jualan kenderaan lelong, terus masuk, sekadar tahu tengok kenderaan cantik dengan harga yang murah dan terus buat pembelian. Sekadar bergantung pada nasib, nasib baik -> selamat dan jika sebaliknya, rugi.
Kini, pengunjung di tempat jualan kenderaan lelong agak kurang, pelbagai kenderaan yang di jual secara lelong agak banyak dan memungkinkan pembelian agak mudah dibuat. Kebiasaannya ada yang bertanya, perlu 'bid' atau lawan harga kenderaan yang dilelong. Walaupun proses jualan lelong adalah melalui bidaan harga tetapi bukan semua orang yang ada ditempat lelong nak beli semua kenderaan yang dilelong. Jika yang masuk ke tempat lelong nak cari toyota wish jika yang dilelong BMW, orang berkenaan takkan beli pun dan terdapat banyak kenderaan yang dilelong tetapi tidak terjual, dilelong semua bagi lelongan yang berikutnya.  
Cool atau agak kurang pengunjung di tempat jualan kenderaan lelong, kini cuaca agak panas tetapi tempat jualan kenderaan lelong cool saja. Kurang pengunjung atau pembeli, dengan banyak kenderaan yang dilelong dan ini boleh mengambarkan atau memungkin mudah buat pembelian kenderaan yang dujual secara lelong. Dan anda / pembeli individu kini boleh terus buat pembelian kenderaan yang diperlukan, terus buat pembelian di tempat jualan kenderaan lelong.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG