1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Isnin

Nak tahu

Nak tahu - 2014 April kenderaan kereta lelong - nak tahu pelbagai tentang kenderaan lelong, soalan popular yang ditanya antaranya " dimana tempat / alamat ", " kereta / kenderaan itu ini ada tak ", " harga berapa ", " nak bayar cash atau loan ", " bila lelongan dibuat ", " boleh tolong carikan / beli / dapatkan untuknya ", " ini lelong kastam kerr ", " kenderaan yang dilelong keluaran lama atau baru " dan pelbagai soalan lagi. Lebih 'power' lagi nakkan gerenti, confirm untuk dapatkan kenderaan yang dijual secara lelong. Oleh kerana kurang baca kandungan website lelongline, sebaik saja nampak nombor telefon 0132552000 terus call dan tanya pelbagai soalan dimana soalan yang ditanya kebiasaannya telah dijelaskan berulang-ulang kali. 
Tidak ada sebarang masalah atau halangan untuk anda CALL 0132552000 untuk dapatkan penjelasan secara direct, namun agak lebih baik jika anda luangkan sedikit masa untuk ikuti / baca kandungan website lelongline ini. Guide service adalah mengenai perkhidmatan bimbingan pembelian kenderaan yang dijual secara lelong. Anda / pembeli diberikan perkhidmatan atau bimbingan mengenai pembelian kenderaan lelong. Sebaik saja anda / pembeli daftar dan bayar fees guide, anda dibawa bersama sekali saja ke salah satu saja tempat jualan kenderaan lelong samada sekitar Kuala Lumpur atau Selangor, di tempat jualan kenderaan lelong anda diberikan panduan mengenai proses dan prosedur asas pembelian kenderaan lelong. Bagi memudahkan anda / pembeli mendapatkan info tentang jualan kenderaan lelong di seluruh Malaysia, lebih kurang 20 - 30 tempat jualan kenderaan lelong, antara lebih kurang 20 - 50 kali jualan lelong dibuat, lebih kurang 500 ke 5000 pelbagai jenis kenderaan yang jual secara lelong dan anda diberikan panduan bagi mendapatkan ekses atau diberikan panduan pada anda / pembeli bagi mendapatkan ekses secara online semua maklumat tentang jualan kenderaan lelong setelah anda dibawa masuk kali yang pertama ke tempat jualan kenderaan lelong. Dengan ikuti perkhidmatan bimbingan / guide service, banyak perkara yang anda diberitahu dan pelbagai perkara yang diluar dari apa yang anda fikirkan juga diberikan pengetahuan.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan website lelongline dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG.