1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Sabtu

Lelong

Lelong - Kenderaan kereta lelong, jualan dan pembelian adalah secara lelong. Pelbagai kenderaan yang 'ditarik' oleh bank setelah pembeli asal gagal buat bayaran bulanan pada bank. Kenderaan yang dilelong bukan kerana rosak, bukan sebab terlibat dengan kemalangan dan hanya disebabkan kenderaan berkenaan tidak atau gagal buat bayaran pinjaman bulanan pada bank. 
Terdapat pula pertanyaan kenapa harga kenderaan lelong begitu murah, harga kenderaan lelong terdapat dalam pelbagai keadaan samada lebih tinggi, lebih kurang sama atau lebih rendah dari harga pasaran dan pihak bank mempunyai garis panduan tertentu bagi menetapkan harga kenderaan yang dilelong. Apa-apa yang ditetapkan mengenai harga kenderaan lelong adalah atas hak pihak bank dan kebiasaannya list / senarai harga diedarkan pada hari lelongan dibuat, hanya list / senarai harga yang diedarkan dihari / di tempat lelongan yang dirujuk bagi tujuan pembelian kenderaan lelong.
Pembelian kenderaan lelong bukan hanya mengenai tempat dan harga, tetapi lebih pada mengenai proses serta prosedur asas pembelian kenderaan lelong yang lebih penting diketahui.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan website lelongline dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG