1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Selasa

Harga

Harga - kenderaan kereta lelong terdapat dalam beberapa keadaan samada lebih tinggi dari harga pasaran, lebih kurang sama dengan harga pasaran atau lebih rendah dari harga pasaran dan lebih rendah dari harga pasaran pula samada kurang separuh dari harga pasaran, satu pertiga dari harga pasaran atau kurang dari satu pertiga dari harga pasaran. 
Gambaran yang lebih jelas boleh dinyatakan begini, 40% kenderaan yang di lelong lebih tinggi dari harga pasaran, 30% lebih kurang sama dengan harga pasaran dan 30% lebih rendah dari harga pasaran. Kebiasaannya apabila kenderaan yang dilelong samada lebih tinggi dari harga pasaran atau lebih kurang sama dengan harga pasaran, kenderaan berkenaan kurang atau tidak di beli dan apabila harganya kurang dari harga pasaran, kenderaan yang di lelong dibeli. Lebih jelas lagi, kenderaan yang di lelong tetapi tidak terjual bagi lelongan sebelumnya, kenderaan berkenaan di lelong semula bagi lelongan yang berikutnya samada dengan harga yang lebih rendah sehingga kenderaan berkenaan terjual. 
Tujuan pembeli masuk ke tempat jualan kenderaan lelong kebiasaannya bagi mendapatkan kenderaan pada harga yang murah atau lebih rendah dari harga pasaran. Berasaskan bajet serta kenderaan tertentu saja yang diperlukan, pembeli yang terus masuk ke tempat jualan kenderaan lelong hanya ingin dapatkan kenderaan yang di perlukan saja. Pembeli boleh buat pilihan sendiri kenderaan yang diperlukan dan tidak ada apa-apa yang menghalang untuk buat pembelian kenderaan yang dijual secara lelong.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan website lelongline dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG