1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Rabu

Menarik

Menarik - tentang pembelian kenderaan yang di jual secara lelong adalah anda sendiri yang tentukan apa-apa kenderaan yang dibeli mengikut bajet serta pilihan kenderaan yang diperlukan. Lebih menarik dimana anda sendiri yang masuk ke tempat jualan kenderaan lelong, beli kenderaan pada harga sebenar iaitu harga lelong dan hanya setelah anda sendiri berpuashati pada condition / keadaan kenderaan berkenaan barulah anda buat pembelian.
Dengan panduan guide service, anda dimaklumkan perkara-perkara berkaitan proses dan prosedur asas pembelian kenderaan lelong. Dimana anda bebas buat apa-apa pilihan kenderaan yang diperlukan dengan bajet anda sendiri. Setelah anda dibawa masuk ke tempat jualan kenderaan lelong, lalui proses bimbingan atau guide service dan seterusnya anda diberikan panduan bagi mendapatkan akses online.
Yang menariknya mengenai akses online dimana anda boleh dapatkan pelbagai info tentang jualan kenderaan lelong iaitu list / senarai kenderaan yang akan di lelong sekurang-kurangnya pada hari lelongan dibuat atau samada 1 ke 3 hari sebelum lelongan di lakukan. Bukan hanya sekali malah setiap kali lelongan di lakukan anda boleh ketahui lebih awal apa kenderaan yang akan di lelong, berapa harga, jenis/tahun keluaran serta pelbagai lagi. ( tertakluk pada perubahan dan kemaskini yang dibuat oleh tempat pengendali lelongan ) Bukan hanya satu tempat malah kesemua tempat yang biasa buat lelongan yang mempunyai laman web, yang boleh di akses secara online pelbagai info tentang jualan kenderaan lelong. Kini, dengan akses online segala-gala maklumat tentang jualan kenderaan lelong dalam jangkauan pengetahuan anda, yang boleh di akses melalui smartphone, tablet, laptop atau komputer yang ada akses internet.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan website lelongline dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG