1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Jumaat

Pembeli

Pembeli - kenderaan kereta lelong yang di lakukan oleh anda sendiri sebagai pembeli individu. Tiada apa-apa halangan, tiada sekatan dan anda sendiri yang lakukan semua proses pembelian kenderaan yang di lelong. Trend terkini dimana pembeli individu terus buat pembelian kenderaan yang di perlukan di tempat jualan kenderaan lelong.
3 langkah mudah secara umumnya dilakukan bagi tujuan pembelian kenderaan lelong, pertama, terus masuk ke tempat jualan kenderaan lelong bagi buat pilihan serta buat inspection / pemeriksaan pada kenderaan yang hendak dibeli, kedua daftar sebagai pembida yang sah, seterusnya buat pembelian semasa kenderaan yang di kehendaki di lelong, ketiga buat bayaran full payment pada legal owner kebiasaan pada pihak bank dan uruskan tukarnama dengan pihak JPJ, kenderaan berkenaan terus boleh di gunakan.
Sebagai pembeli, hanya setelah anda sendiri berpuashati pada keadaan kenderaan yang dilelong, barulah anda buat pembelian dimana antara syarat yang diwajibkan pada pembeli, perlu buat inspection / pemeriksaan pada kenderaan yang anda hendak beli. 
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan website lelongline dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG