1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Khamis

Kereta

Kereta - kenderaan yang di lelong pada harga kangkung, ini lah yang dapat di katakan dan list / senarai harga yang di paparkan ini adalah bagi lelongan yang sebenar yang dibuat sebelum ini. Jika kangkung RM 1 ringgit seikat dan jika 600 ikat dah boleh beli seunit kereta. Ada yang buat macam-macam andaian jika harga kenderaan murah, sebab rosak, sebab dah tak boleh guna atau pelbagai perkara yang nagetif.
Mungkin jika pemikiran agak bodoh atau tahap i q yang rendah, bermacam-macam perkara yang nagetif di fikirkan dan sekadar buat pelbagai andaian. Realitinya bila kenderaan yang di tarik oleh bank begitu banyak, stor penyimpanan dah penuh, kenderaan di tarik semakin bertambah dan sebagai penyelesaiannya pihak bank lelong saja kenderaan dengan harga yang murah. Jika sebelum ini seunit kenderaan di lelong dengan harga RM 50 ringgit saja dan ini berlaku sebab setiap kali lelongan mana-mana kenderaan yang tidak terjual di turunkan lagi harganya bagi lelongan yang berikutnya sehinggalah terjual. Untuk nak bagi free kenderaan yang di lelong setakat ini belum lagi dibuat. Jika hanya bajet anda cukup-cukup untuk beli kereta saja, contoh ada RM 3 ribu saja, mungkin tak dapat nak beli sebab nak dapatkan guide service perlu bayar RM 2 ribu dan jika sekadar nak minta tolong agak payah juga. Mungkin jika Call dan berunding untuk adjust apa yang patut tapi perlu juga bayar fees guide. Guide service bukan pemilik pada kenderaan yang di lelong, tiada kaitan dengan legal owner dan tiada apa-apa hubungan dengan pihak tempat pengendali lelongan. Guide service merupakan pihak penyedia perkhidmatan bimbingan atau beri panduan pembelian kenderaan yang di jual secara lelong. Ada juga yang Call tanya tempat lelong, tanya harga kenderaan dan macam-macam nak tahu tapi tak baca kandungan web lelongline nei dan jika sekadar nak tahu alamat lengkap serta bercadang nak pergi sendiri, tak nak bayar fees guide, sebaiknya carilah sendiri mana-mana tempat lelong dan masuklah sendiri sebab masuk sendiri ke mana-mana tempat jualan kenderaan lelong tak perlu pun bayar sesen pun pada sesiapa tapi risiko tanggunglah sendiri.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan website lelongline dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG