1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Selasa

Tempat

Tempat - jualan kenderaan bank tarik yang kebiasaannya tempat yang sama buat jualan kenderaan secara lelong. Terdapat juga tempat atau stor penyimpanan kenderaan yang di tarik berbeza dengan tempat jualan lelong kenderaan dibuat. 7 tempat jualan kenderaan lelong di kawasan Lembah Klang iaitu 5 tempat di Selangor dan 2 tempat di Kuala Lumpur. Di negeri-negeri lain,  3 di Penang dan Johor, 2 di Kedah serta Sabah dan 1 di Perak, Pahang, Kelantan, Melaka, Sarawak Negeri Sembilan dimana Perlis dan Terengganu tiada maklumat atau tidak update maklumat lelongan, tiada tempat lelongan.
Kekerapan jualan kenderaan lelong adalah di Lembah Klang, setiap minggu jualan kenderaan lelong dibuat dan lebih banyak jumlah unit kenderaan serta lebih banyak pilihan pelbagai jenis/jenama/keluaran kenderaan yang boleh di beli pada harga lelong. Setelah daftar dengan smskan nama & no. kad pengenalan ke 013 255 2000, anda di berikan no. a/c bank bagi tujuan buat bayaran fees guide, setelah daftar dan bayar fees guide RM 2 ribu, anda anda diberikan panduan akses online. 
Dengan akses online, semua maklumat mengenai jualan kenderaan lelong yang boleh di akses melalui telefon berinternet, sekurang-kurangnya alamat lengkap semua tempat jualan kenderaan lelong, list / senarai harga kenderaan lelong dan boleh di akses sekurang-kurangnya pada hari lelongan atau antara 1 - 3 hari sebelum lelongan dibuat.( tertakluk perubahan semasa ).
Lelongline Resources adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan panduan pembelian kenderaan lelong, kini pelbagai info boleh di akses secara online melalui handphone berinternet dan anda di kehendaki baca keseluruhan kandungan blog/website lelongline ini dan untuk dapatkan info lebih lanjut CALL 013 2552000