1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Ahad

Cash

Cash atau pembayaran secara tunai untuk beli kenderaan lelong. Hanya setelah anda bayar cash atau bayar full payment dalam tempoh yang di tetapkan dan semua dokumen yang sepatutnya serta kenderaan di serahkan. Bayaran bagi melayakkan membida kenderaan lelong dibuat di tempat jualan kenderaan lelong dan bayaran full payment dibuat di bank serta apa-apa yang di tetapkan di surat kontrak pembelian kenderaan lelong. 
Semua bayaran dibuat adalah secara cash atau tunai, bagi tujuan mendapatkan perkhidmatan bimbingan/panduan Guide Service, anda perlu buat bayaran di bank setelah anda smskan nama & no.k/p dan anda diberikan no.a/c bank bagi tujuan buat bayaran fees guide sebanyak RM 2,000. Hanya setelah anda daftar dan buat bayaran fees guide serta bayaran disahkan, anda di tetapkan masa/tarikh untuk dibawa bersama sekali saja ke salah satu saja tempat jualan kenderaan lelong sekitar Lembah Klang samada di Kuala Lumpur atau di Selangor. Bagi yang tidak dapat datang ke kawasan Lembah Klang, hanya akses online di berikan tanpa di bawa masuk ke tempat jualan lelong. 
Bayaran dibuat adalah secara cash bagi tujuan buat bayaran fees guide sebanyak RM 2,000 yang dibuat melalui bank, bayaran untuk membida samada RM 1,530 untuk membida kenderaan dibawah RM 100 ribu atau RM 5,530 untuk membida kenderaan harga lelongannya melebihi RM 100 ribu dan apa-apa yang di tetapkan oleh tempat pengendali lelongan yang dibuat di kaunter tempat lelongan. Bayaran full payment kebiasaannya dibuat dibank atau yang di tetapkan pada surat kontrak dan dibuat dalam tempoh yang ditetapkan.
Dengan bimbingan EXCEL GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan website lelongline dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG