1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Ahad

List

List atau senarai harga kenderaan lelong adalah hanya merujuk yang diedarkan di tempat jualan kenderaan lelong. List / senarai lelongan yang di edarkan pada hari lelongan, di gunakan atau di rujuk bagi jualan lelong pada hari itu saja. 
Hanya kenderaan yang di senaraikan pada list harga saja yang di lelong pada masa / hari berkenaan dan mana-mana unit atau kenderaan yang belum di senaraikan tidak dilelong atau akan di lelong bagi lelongan yang akan datang.
Harga kenderaan yang dilelong atau semua maklumat kenderaan yang dilelong di nyatakan pada list atau senarai yang diedarkan di hari dan di tempat lelongan dibuat.
Apa-apa maklumat lain, list atau senarai harga yang bukan dari tempat lelongan atau yang tidak merujuk pada list / senarai harga kenderaan lelong selain yang di edarkan di tempat/hari lelongan atau tidak boleh digunakan bagi apa-apa tujuan sekali pun.
Namun dengan kecangihan teknologi terkini, anda akan diberikan panduan bagi mendapatkan akses online bagi update list / senarai lelongan sekurang-kurangnya pada hari yang sama atau 1 - 3 hari sebelum lelongan sepanjang masa mengikut apa yang disediakan oleh tempat pengendali lelongan serta legal owner. 
Dengan bimbingan EXCEL GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan website lelongline dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG