1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Ahad

Tempoh

Tempoh atau jangkamasa proses buat pembelian kenderaan kereta lelong, berapa lama atau berapa hari dari tarikh pembelian sehingga boleh keluarkan kenderaan dari stor lelongan. Pelbagai soalan yang di tanya, terdapat pembeli yang perlu datang dari jauh untuk buat pembelian kenderaan lelong dan boleh buat persediaan tertentu jika memerlukan masa  bagi tujuan buat pembelian kenderaan lelong.
Jika pembelian dibuat pada rabu, khamis atau jumaat adalah masa untuk buat pengesahan status kenderaan, isnin minggu berikutnya boleh buat bayaran full payment, dapatkan semua dokumen yang sepatutnya dan boleh terus keluarkan kenderaan dari stor penyimpanan.  
Legal owner kebiasaannya bank atau tempat lelongan akan tetapkan tempoh antara 5 hari bekerja atau 14 hari atau mengikut apa yang di tetapkan pada surat kontrak pembelian kenderaan lelong bagi menjelaskan full payment dan ini menjelaskan bahawa tempoh masa yang agak singkat bagi keseluruhan proses pembelian kenderaan lelong. Kebiasaannya dalam tempoh 1 minggu kenderaan telah boleh dibuat tukarnama dan terus boleh digunakan jika tiada apa-apa masalah.
Dengan bimbingan EXCEL GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan website lelongline dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG