1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Rabu

Ada

Ada yang nak pastikan kenderaan yang diperlukan atau yang dikehendaki ada atau tidak, nak minta confirmkan, nak minta carikan dan jika ada bagitau untuk dia nak beli
ada juga yang nak minta alamat untuk nak masuk tengok atau nak servey kenderaan yang di kehendaki atau nak pastikan kenderaan yang di cari ada di tempat lelong 
ada juga yang minta belikan dulu kenderaan yang diperlukan nanti dia bayar setelah ambil kenderaan berkenaan
berbagai-bagai request yang diminta dan enggan ikut prosedur yang di tetapkan bagi tujuan dapatkan perkhidmatan guide service
wajar di fahamkan, apa-apa urusan yang kita lakukan dengan pihak lain, tentunya ada prosedur yang di tetapkan
jika anda beli goreng pisang tepi jalan, penjual yang jual goreng pisang tu hanya akan jual pisang yang di goreng dan kebiasaannya apabila anda beli akan di bungkus dengan kertas atau plastik sebagaimana biasa tetapi jika anda request nak kan goreng pisang berprisa strawberry sebab anda tak suka bau pisang, adakah penjual goreng pisang tu nak juga buat benda pelik yang anda nak, sebab belum pernah dibuat orang 
begitu jugalah dengan guide service atau perkhidmatan bimbingan pembelian kenderaan lelong, ada proses dan prosedur tertentu yang perlu anda ketahui dan patuh 
sewajarnyalah anda ketahui bahawa tidak ujud apa-apa paksaan, kekeliruan atau mana-mana pihak yang paksa anda buat apa-apa yang anda tak suka 
ada had atau halangan tertentu dalam segala urusan yang di lakukan tetapi apa pun yang dilakukan adalah dalam pengetahuan serta dilakukan tanpa ujudnya paksaan atau kekeliruan
sepatutnya anda perlu ada pengetahuan dalam berurusan sebab apa-apa pun yang dilakukan atas kehendak anda sendiri
tidak ujud apa-apa paksaan samada pihak guide service yang memaksa atau anda yang mendesak untuk dapatkan apa-apa yang diluar bidang sebagaimana yang sepatutnya
ada yang boleh dan ada yang tidak boleh dilakukan tetapi jika anda berurusan dengan mana-mana pihak yang memberikan pelbagai janji, gerenti, confirm dan semua boleh, itu yang sepatutnya anda berhati-hati sebab itu mendedahkan anda di tipu
jualan dan pembelian kenderaan lelong melibatkan beberapa pihak samada sebelum, semasa dan setelah kenderaan lelong berkenaan dibeli
pihak tertentu hanya lakukan bidang tugas yang dihadkan bersesuaian dengan peranan yang ditetapkan saja. Tiada mana-mana pihak yang melakukan semua peranan atau buat semua kerja berkaitan pembelian kenderaan lelong
jadi, jika anda ada apa-apa yang memerlukan penjelasan lanjut mengenai pembelian kenderaan LELONG, boleh CALL 0132552000
elak dari mengambil apa-apa risiko dengan redah n blasah dalam urusan pembelian kenderaan lelong sebab pembelian kenderaan lelong menggunakan $$$$wang, apa-apa kesilapan atau kecuaian anda, ianya melibat kerugian wang yang anda dibelanjakan. Pelbagai pandangan dan cadangan melalui ruangan forum di web atau blog yang dipaparkan namun harus anda ingat ianya berasaskan pengalaman peribadi ketika itu atau pada masa sebelum ini tetapi yang anda akan lakukan ketika ini dengan keadaan serta prosedur semasa, walaupun ada yang sama tetapi perubahan semasa mendedahkan anda pada risiko yang seriu$.
Dengan bimbingan EXCEL GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan website lelongline dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG