lelong bulanan

lelong bulanan

1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan panduan Akses ONLINE

Rabu

SEPTEMBER 2017 @Klang Valley


video
video

video video
Lelongline Resources info guide service
SEPTEMBER 2017 @Klang Valley, Jadual jualan kenderaan lelong bagi SEPTEMBER 2017 sekitar Klang Valley iaitu jualan kenderaan lelong sekitar 5 tempat di Selangor dan 3 tempat sekitar Kuala Lumpur. Klang Valley atau Lembah Klang bukan Bandar Klang atau pelabuhan Klang, Lembah Klang atau Klang Valley adalah keseluruhan Kuala Lumpur dan sebahagian Selangor yang berdekatan dengan Kuala Lumpur. 
Bagi mengelakkan keliru atau salahfaham berlaku, dimaklumkan bahawa untuk masuk di mana-mana tempat jualan kenderaan lelong seluruh Malaysia tidak perlu buat apa-apa bayaran jika anda sendiri yang cari tempat jualan kenderaan lelong berkenaan. Tetapi jika tempat jualan kenderaan lelong anda tak tahu, banyak lagi yang anda tentu tak tahu. Bagi yang anggap semua perkara boleh dapat secara free, jika apa-apa berlaku yang menyebabkan alami kerugian nanti cuma salahkan orang lain walaupun atas kecuaian sendiri sebab semua nak free. Pembelian kenderaan lelong adalah berkaitan proses dan prosedur yang wajar di ketahui. Lelongline Resources adalah syarikat yang didaftarkan secara sah pihak yang bertanggungjawap melaksanakan perniagaan yang menawarkan perkhidmatan panduan pembelian kenderaan lelong, bukan pihak yang menjual kenderaan, tidak tawarkan kenderaan pada harga murah dan pembelian kenderaan lelong di lakukan oleh pembeli sendiri sebenar di tempat jualan kenderaan lelong.
Jualan kenderaan lelong kini lebih menarik dengan jumlah unit kenderaan begitu banyak serta anda boleh buat pilihan kenderaan yang bersesuaian dengan bajet kewangan anda sendiri. 25 kali lelongan antaranya di 8 tempat di sekitar Klang Valley, beberapa kali jualan kenderaan yang terbesar, boleh di katakan setiap hari atau setiap minggu ada jualan kenderaan lelong sekitar 8 tempat di Klang Valley iaitu 5 tempat sekitar Selangor dan 3 tempat sekitar Kuala Lumpur. Dan 64 kali jualan kenderaan lelong di 25 tempat di seluruh Malaysia sepanjang bulan SEPTEMBER 2017, jadual jualan kenderaan lelong tertakluk pada perubahan semasa samada lelongan di tunda, di tambah lagi, batal atau di ubah ke tarikh lain tertakluk pada apa yang di tetapkan oleh pengendali tempat jualan kenderaan lelong berkenaan dan info lebih tepat mengenai lelongan boleh di akses secara online.
Lelongline Resources guide services memberikan perkhidmatan panduan pembelian kenderaan yang di jual secara lelong, sebagai pembeli anda dikehendaki baca keseluruhan kandungan website lelongline ini untuk pendaftaran hubungi/CALL 0132552000