1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Jumaat

Keliru

Keliru dalam urusan pembelian kenderaan lelong mudah berlaku jika mangsa atau anda sebagai pembeli tidak berhati-hati serta mudah terpengaruh dengan tawaran-tawaran 'luarbiasa'.
Pembelian kenderaan lelong hanya dilakukan oleh anda sendiri, tiada agen tiada broker serta tiada mana-mana pihak yang mewakili bagi pihak anda.
Bagi mengelakkan dari keliru, ambil banyak maklumat dari orang atau pihak yang membuat tawaran dan buat rujukan dengan mana-mana pihak berkuasa. Tetapi jangan pula terlalu fobia untuk berurusan dan jangan pula ambil mudah serta menyerahkan wang pada mana-mana indivudu atau mana-mana pihak tanpa usul periksa. Sebagaimana Lelongline Resources lakukan, peringatan diberikan supaya ambil masa baca keseluruhan kandungan blog/website lelongline ini bagi tujuan mengetahui peranan serta fungsi syarikat. Lelongline Resources adalah pihak yang menawarkan perkhidmatan panduan atau guide services pembelian kenderaan lelong. Supaya tidak keliru, Lelongline Resources memberikan panduan asas pembelian kenderaan lelong dan bukannya pihak yang menjual kenderaan lelong. 
Lelongline Resources adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan panduan pembelian kenderaan lelong, kini pelbagai info mengenai jualan kenderaan lelong boleh di akses secara online melalui handphone berinternet dan anda di kehendaki baca keseluruhan kandungan blog/website lelongline ini dan untuk dapatkan info lanjut CALL 013 2552000