1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

MASKARGO

MASKARGO
Service atau perkhidmatan penghantaran oleh MASkargo terutamanya kenderaan lelong yang dibeli. Kini dengan perkhidmatan MASkargo, anda / pembeli dari sabah / serawak tidak lagi menghadapi masalah, kenderaan lelong yang dibeli di Lembah Klang [ Kuala Lumpur / Selangor ] boleh dihantar terus samada ke lapangan terbang Kucing, Serawak atau Kota Kinabalu, Sabah. Kenderaan seperti MPV, Compact, Sedan dan motor seperti Cup, Superbike, easy rider dengan harga dari RM 380 hingga RM 9,000 mengikut saiz dan jenis. Sebagai contoh motorcup kurang dari 150 cc dari lapangan terbang Kuala Lumpur ke lapangan terbang kucing serawak kos penghantaran dengan MASkargo ialah RM 380. Sebuah kenderaan MPV dari lapangan terbang Kuala Lumpur ke lapangan terbang Kota Kinabalu, Sabah kos penghantarannya ialah RM 9,000 dan kos yang lainnya mengikut distinasi serta jenis kenderaan, tertakluk pada ketetapan pada MASkargo.
MASkargo juga menyediakan perkhidmatan penghantaran di seluruh semenanjung Malaysia, harga dari RM 100 seunit kenderaan jika penghantaran antara bandar samada dari Kuala Lumpur ke Ipoh, Alor Setar, Kota Bharu, Senai, Penang, Langkawi dan mengikut destinasi MASkargo. Dan untuk keterangan dan penjelasan lanjut anda boleh dapatkan maklumat di MASkargo dan hubungi di 03 8777 2017 atau 03 8777 1655 dari jam 8.30 pagi - 5.30 petang di hari bekerja / office hour. Anda / pembeli boleh terus berurusan dengan pihak MASkargo bagi tujuan penghantaran kenderaan yang anda beli dan dapatkan terus segala maklumat seperti ko$ serta segala yang berkaitan dengan penghantaran kenderaan dengan perkhidmatan MASkargo.
Jika sebelum ini kenderaan dibawa dengan kapal kargo, diuruskan oleh syarikat shipping atau fowarding dan kini anda boleh terus berurusan dengan MASkargo. Dan semua urusan adalah antara anda terus dengan MASkargo. Lelongline guide service berkesempatan temui sales team MASkargo sebelum ini dan dengan penjelasan yang diberikan agak menarik serta begitu meyakinkan perkhidmatan MASkargo.
Bagi mengelakkan kekeliruan, kenderaan lelong perlu anda beli ditempat jualan kenderaan lelong, buat bayaran full payment dan setelah semua urusan pembelian selesai, anda boleh hubungi pihak MASkargo bagi tujuan penghantaran ke destinasi atau ke tempat yang anda tentukan mengikut kawasan liputan pihak MASkargo. MASkargo tiada kaitan dengan urusan pembelian kenderaan lelong dan MASkargo hanya buat penghantaran. Jangan sama sekali minta pihak MASkargo yang belikan apa-apa kenderaan dan hantar pada anda. Disebabkan tahap IQ sebahagian antara kita terlalu rendah atau agak payah nak faham dan memerlukan penjelasan agak panjang lebar. Jadi penjelasan dibuat mengikut kesesuaian semua walaupun terpaksa dibuat agak panjang.