1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Rabu

Auction

Auction - cars vehicle sale or buys at auction / jualan atau pembelian kenderaan melalui jualan lelong. Pembelian kenderaan direct / terus di tempat jualan lelong merupakan perkara biasa sebelum ini pada penjual kenderaan terpakai / dealer usedcar tetapi kini pembeli individu seperti anda juga boleh terus beli kenderaan yang di perlukan di tempat jualan kenderaan lelong.
Beli kenderaan terus di tempat lelong, pada hari lelong, dengan harga lelong, mengikut bajet kemampuan dan segala-galanya anda sendiri yang lakukannya di tempat jualan kenderaan lelong.
Dengan jualan kenderaan lelong antara lebih kurang 5 - 50 ribu unit samada yang sebelum ini telah dilelong, sedang dilelong sekarang dan yang akan di lelong nanti. Antara lebih kurang 20 - 200 unit pelbagai kenderaan setiap kali lelongan dibuat samada pada hari yang sama atau hari yang berlainan dalam seminggu. Dengan tempat lelong antara lebih kurang 20 - 30 tempat  dan dengan kekerapan jualan lelong antara lebih kurang 30 - 60 kali di seluruh Malaysia.
Samada jualan lelong secara berjadual tetap atau mengikut kesesuaian masa tertentu ianya dibuat pada setiap bulan atau setiap minggu mengikut ketetapan oleh pengendali tempat lelong berkaitan. Boleh dikatakan kebanyakkan bank-bank yang terbabit dalam jualan kenderaan lelong dimana kenderaan yang di tarik kerana pemiliknya gagal buat bayaran bulanan, kenderaan ditarik dan seterusnya di jual secara lelong. 
Lelongline Resources adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan panduan pembelian kenderaan lelong, kini pelbagai info boleh di akses secara online melalui handphone berinternet dan anda di kehendaki baca keseluruhan kandungan blog/website lelongline ini dan untuk dapatkan info lebih lanjut CALL 013 2552000