1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

TERKINI

JUALAN KENDERAAN LELONG SELURUH MALAYSIA
31 Lokasi / tempat jualan kenderaan lelong di seluruh Malaysia
Setiap bulan antara 60-80 kali jualan kenderaan lelong di seluruh Malaysia 
- HANYA SETELAH ANDA DAFTAR (DENGAN SMS KAN NAMA / NO. KAD PENGENALAN) DAN BUAT BAYARAN FEES GUIDE RM 2 RIBU DAN DIBERIKAN PANDUAN AKSES ONLINE IAITU LINK-LINK WEBSITE YANG MEMUDAHKAN ANDA DAPATKAN PELBAGAI INFO JUALAN KENDERAAN LELONG MUDAH DI AKSES MELALUI HANDPHONE BERINTERNET -  PANDUAN AKSES ONLINE MEMUDAHKAN ANDA MENDAPAT PELBAGAI INFO TENTANG JUALAN KENDERAAN LELONG DI SELURUH MALAYSIA SEPANJANG MASA MENGIKUT INFO YANG DI KEMASKINI OLEH PENGENDALI TEMPAT LELONGAN BERKENAAN

Jualan kenderaan lelong dibuat  di sekitar Lembah Klang, iaitu di Selangor dan Kuala Lumpur. Dan jualan kenderaan lelong di buat seluruh Malaysia, antara 31 lokasi/tempat jualan kenderaan lelong di 13 negeri seluruh Malaysia sebagaimana berikut, Waktu atau masa lelongan dibuat pada jam 11 pagi atau 2.30 petang dan 3 petang.atau tertakluk pada perubahan semasa. Terdapat 2 - 5 lelongan yang di buat serentak pada hari yang sama, Lelongan pada Isnin hingga Jumaat adalah pada jam 2.30 petang atau jam 3 petang dan lelongan yang dibuat pada Sabtu serta Ahad pada jam 11 pagi, lelongan di negeri-negeri dibuat samada jam 2.30 petang, 4.00 petang atau 5.30 petang. Sepanjang bulan ini lebih banyak jualan kenderaan lelong dibuat di Lembah Klang sekitar Selangor dan Kuala Lumpur serta di negeri-negeri di seluruh Malaysia. dan tertakluk pada perubahan semasa. Perubahan tempat lelong, tempat penyimpanan atau stor, tarikh dan masa lelongan adalah tertakluk pada pengendali tempat lelongan samada pindaan tarikh, perubahan tempat lelong, pembatalan lelongan, tambahan tarikh serta apa saja perubahan adalah tertakluk pada pindaan dari masa ke semasa. Namun, bagi yang telah mendapat Panduan Akses Online yang boleh dapatkan pelbagai info lelongan terus melalui handphone berinternet setiap kali lelongan dibuat. Panduan akses online adalah link-link website tempat-tempat jualan kenderaan lelong seluruh Malaysia yang diberikan setelah daftar dan buat bayaran fees guide RM 2 ribu. Anda / pembeli kini boleh terus buat pembelian kenderaan yang diperlukan semasa anda masuk ke tempat jualan kenderaan lelong berkenaan. Panduan Akses Online yang membolehkan anda dapatkan pelbagai info tentang jualan kenderaan lelong seluruh Malaysia dan anda boleh beli apa juga kenderaan dengan harga lelong.
Sebagai pembeli, anda sepatutnya mengetahui pelbagai perkara tentang jualan/pembelian kenderaan secara lelong. Ambil tahu dan jangan keliru, perlu bertanggungjawab serta tidak menyalahkan mana-mana pihak sebab apa-apa yang dilakukan adalah secara sedar juga secara sukarela serta tiada mana-mana pihak yang memaksa. Buat sesuatu khususnya yang melibatkan ko$ atau wang yang dibelanjakan, jadi perlu lebih berhati-hati dan perlu ambil tahu serta elakkan ambil risiko. Jangan sama sekali berurusan dengan mana-mana pihak yang ke tiga atau wakil, agen atau individu yang mendakwa mewakili lelongline guide service. Anda HANYA boleh berurusan melalui nombor telefon 013255200, CALL atau bagi tujuan dapatkan perkhidmatan dengan buat pendaftaran,  sms kan nama dan no.k/p. Anda sepatutnya mengetahui segala apa yang anda lakukan, secara sedar tanpa apa-apa pengaruh luarbiasa atau apa-apa paksaan serta tiada salah faham yang mengelirukan tentang lelongline guide service.
GUIDE SERVICE atau perkhidmatan panduan atau bimbingan pembelian kenderaan lelong yang memaklumkan perkara-perkara atau tindakan-tindakan secara asas samada sebelum, semasa dan setelah serta apa yang sepatutnya anda buat bagi tujuan pembelian kenderaan lelong.  Terdapat 3 perkara yang perlu anda ketahui berkaitan pembelian kenderaan lelong dan ini dimaklumkan setelah daftar dan bayar fees services. Tindakan sebelum buat pembelian, perkara yang perlu dibuat semasa anda buat pembelian dan tindakan-tindakan yang sepatutnya dibuat oleh anda setelah buat pembelian. Namun samada keseluruhan atau sebahagian saja atau tanpa apa-apa panduan yang dapat diberikan mengikut kesesuaian atau keadaan semasa / ketika itu, ianya adalah tertakluk pada bayaran fees guide yang dibuat.
Pembelian kenderaan yang di jual secara lelong dan tempat jualan kenderaan lelong boleh dibuat atau boleh masuk oleh sesiapa saja, free entrance / masuk percuma - tidak perlu buat apa-apa bayaran untuk masuk ke tempat jualan kenderaan lelong. HANYA jika anda perlu dapatkan GUIDE atau bimbingan atau Panduan Akses Online iaitu link-link website, anda perlu daftar dan buat bayaran fees service RM 2,000 bagi mendapatkan perkhidmatan atau service. Anda boleh cari sendiri mana-mana tempat jualan kenderaan lelong, masuk sendiri dan pelbagai info antaranya alamat list atau senarai lelong serta pelbagai maklumat kenderaan yang akan dilelong dinyatakan pada website. Pihak lelongline Resources hanya berikan Panduan Akses Online iaitu link-link website pada yang telah berdaftar dengan sms kan nama serta no. kad pengenalan dan hanya setelah bayar fees guide RM 2 ribu atau RM 3,000 untuk dibawa ke tempat lelong, hanya setelah disahkan bayaran telah diterima perkhidmatan di berikan. Dan bagi yang tidak bercadang untuk berdaftar atau tidak buat bayaran fees guide jika hadapi apa-apa masalah $amada $ebelum, $emasa dan $etelah buat pembelian, $edialah tanggung ri$iko dan jangan $alahkan mana-mana pihak $ebab anda $endiri yang buat dan itu kehendak anda $endiri.

" pembelian kenderaan terus di tempat jualan kenderaan lelong bukan lagi 'luarbiasa' tetapi jika anda tak tahu tentang jualan kenderaan secara lelong, itu sebenarnya agak 'ketinggalan' atau ungkapan yang manisnya 'outdated'.