1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

TERKINI

JUALAN KENDERAAN LELONG SELURUH MALAYSIA
Jualan kenderaan lelong di Klang Velley sekitar Kuala Lumpur/Selangor & jualan kenderaan lelong di seluruh Malaysia
Lelongan sekitar Lembah Klang dan di seluruh Malaysia
- HANYA SETELAH ANDA DAFTAR (DENGAN SMS KAN NAMA / NO. KAD PENGENALAN) DAN BUAT BAYARAN FEES GUIDE RM 2 RIBU, SAMADA ANDA DI BAWA BERSAMA SEKALI SAJA KE SALAH SATU SAJA TEMPAT JUALAN KENDERAAN LELONG SEKITAR LEMBAH KLANG SAMADA DI SELANGOR ATAU KUALA LUMPUR ATAU HANYA DIBERIKAN PANDUAN AKSES ONLINE, YANG TIDAK DI BAWA KE TEMPAT JUALAN KENDERAAN LELONG DAN HANYA DI BERIKAN AKSES ONLINE - AKSES ONLINE MEMUDAHKAN ANDA MENDAPAT PELBAGAI INFO TENTANG JUALAN KENDERAAN LELONG DI SELURUH MALAYSIA SEPANJANG MASA.

01 - 31 JANUARI 2018 -  Jualan kenderaan lelong dibuat  di sekitar Lembah Klang, iaitu di Selangor dan Kuala Lumpur. Dan jualan kenderaan lelong di buat seluruh Malaysia, antara 25 tempat jualan kenderaan lelong di seluruh Malaysia sebagaimana berikut, Waktu atau masa lelongan dibuat pada jam 11 pagi atau 3 petang.( tertakluk pada perubahan semasa ) Terdapat 2 - 5 lelongan yang di buat serentak pada hari yang sama, Lelongan pada Isnin hingga Jumaat adalah pada jam 3 petang dan lelongan yang dibuat pada Sabtu serta Ahad pada jam 11 pagi, lelongan di negeri-negeri dibuat samada jam 2.30 petang, 4.00 petang atau 5.30 petang. Sepanjang bulan ini lebih banyak jualan kenderaan lelong dibuat di Lembah Klang sekitar Selangor dan Kuala Lumpur serta di negeri-negeri di seluruh Malaysia. ( tertakluk pada perubahan semasa ). Perubahan tarikh dan masa lelongan adalah tertakluk pada pengendali tempat lelongan samada pindaan tarikh, pembatalan lelongan, tambahan tarikh serta apa saja perubahan adalah tertakluk pada pindaan dari masa ke semasa. Namun, bagi yang telah mendapat panduan akses online yang boleh dapatkan pelbagai info lelongan terus melalui handphone berinternet setiap kali lelongan dibuat. Panduan akses online adalah link-link website tempat-tempat jualan kenderaan lelong seluruh Malaysia yang diberikan setelah daftar dan buat bayaran fees guide RM 2 ribu. Anda / pembeli kini boleh terus buat pembelian kenderaan yang diperlukan semasa anda di bawa masuk ke tempat jualan kenderaan lelong berkenaan atau diberikan akses online yang membolehkan anda dapatkan pelbagai info tentang jualan kenderaan lelong seluruh Malaysia dan anda boleh beli apa juga kenderaan dengan harga lelong.
Sebagai pembeli, anda sepatutnya mengetahui pelbagai perkara tentang jualan/pembelian kenderaan secara lelong. Ambil tahu dan jangan keliru, perlu bertanggungjawab serta tidak menyalahkan mana-mana pihak sebab apa-apa yang dilakukan adalah secara sedar juga secara sukarela serta tiada mana-mana pihak yang memaksa. Buat sesuatu khususnya yang melibatkan ko$ atau wang yang dibelanjakan, jadi perlu lebih berhati-hati dan perlu ambil tahu serta elakkan ambil risiko. Jangan sama sekali berurusan dengan mana-mana pihak yang ke tiga atau wakil, agen atau individu yang mendakwa mewakili lelongline guide service. Anda sepatutnya mengetahui segala apa yang anda lakukan, secara sedar tanpa apa-apa pengaruh atau apa-apa paksaan serta salah faham yang mengelirukan tentang lelongline guide service.
GUIDE SERVICE atau perkhidmatan bimbingan pembelian kenderaan lelong yang memaklumkan perkara-perkara atau tindakan-tindakan samada sebelum, semasa dan setelah serta apa yang sepatutnya anda buat bagi tujuan pembelian kenderaan lelong. Perkhidmatan ini diberikan samasa anda dibawa masuk bersama sekali saja ke tempat jualan kenderaan lelong di salah satu saja tempat sekitar lembah klang samada di kawasan Kuala Lumpur atau Selangor atau hanya diberikan panduan akses online. Terdapat 3 perkara yang perlu anda ketahui berkaitan pembelian kenderaan lelong dan ini dimaklumkan samada semasa anda dibawa masuk bersama sekali ke tempat jualan kenderaan lelong atau mengikut kesesuaian semasa atau hanya diberikan panduan akses online saja. Tindakan sebelum buat pembelian, perkara yang perlu dibuat semasa anda buat pembelian dan tindakan-tindakan yang sepatutnya dibuat oleh anda setelah buat pembelian. Namun samada keseluruhan atau sebahagian saja atau tanpa apa-apa panduan yang dapat diberikan mengikut kesesuaian atau keadaan semasa / ketika itu, ianya adalah tertakluk pada bayaran fees guide yang dibuat.
Pembelian kenderaan yang di jual secara lelong dan tempat jualan kenderaan lelong boleh dibuat atau boleh masuk oleh sesiapa saja, free entrance / masuk percuma - tidak perlu buat apa-apa bayaran untuk masuk ke tempat jualan kenderaan lelong. HANYA jika anda perlu dapatkan GUIDE atau bimbingan atau panduan, anda perlu daftar dan buat bayaran fees service RM 2,000 bagi mendapatkan perkhidmatan atau service. Anda boleh cari sendiri mana-mana tempat jualan kenderaan lelong, boleh masuk sendiri dan jangan tanya apa-apa info samada alamat atau apa-apa pada lelongline guide service jika anda tidak bercadang untuk daftar dan bayar fees guide. Dan jika hadapi apa-apa masalah $amada $ebelum, $emasa dan $etelah buat pembelian, $edialah tanggung ri$iko dan jangan $alahkan mana-mana pihak $ebab anda $endiri yang buat dan itu kehendak anda $endiri.

" pembelian kenderaan terus di tempat jualan kenderaan lelong bukan lagi 'luarbiasa' tetapi jika anda tak tahu tentang jualan kenderaan secara lelong, itu sebenarnya agak 'ketinggalan' atau ungkapan yang manisnya 'outdated' "

terkini sehingga 31/01/2018