1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

GUARANTEE & WARRANTY


GUARANTEE & WARRANTY 

Guarantee & Warranty atau jaminan atau tiada apa-apa  janji yang luar biasa dan tiada kaitan malah tidak ada apa-apa jaminan yang bermaksud guarantee atau warranty bagi tujuan perkhidmatan panduan pembelian kenderaan lelong. Guide Service atau perkhidmatan panduan pembelian kenderaan yang di jual secara lelong.
Anda / pembeli di kehendaki daftar serta bayar fees guide bagi tujuan mendapatkan guide service atau  perkhidmatan panduan pembelian kenderaan lelong. Bayaran fees guide sebanyak RM 2,000 atau RM 3,000 dibuat bagi tujuan mendapatkan perkhidmatan Panduan Akses Online info pembelian kenderaan lelong, tidak termasuk harga pembelian kenderaan dan tidak dikembalikan. 
Guanrantee tidak dapat kenderaan jika anda tidak buat pembelian kenderaan lelong dan warranty dapat setelah anda berjaya buat pembelian kenderaan semasa di lelong. Jaminan lain yang boleh diberikan adalah jika anda tidak masuk ke tempat jualan kenderaan lelong, sekadar angan-angan saja confirm tak dapat tetapi anda hanya dapat angan-angan saja. 
Guarantee & Warranty adalah tidak dapat diberikan dalam apa pun keadaan samada secara bertulis atau lisan. Ini adalah kerana bidang tanggungjawab atau peranan yang terhad dan pelbagai pihak yang terlibat hanya lakukan part atau peranan dalam tanggungjawabnya saja. Secara umumnya, legal owner iaitu bank adalah pemilik yang sah pada kenderaan yang di lelong, menyenaraikan kenderaan yang akan dilelong dan menetapkan harga atau reserved price kenderaan yang di lelong. 
Pengendali tempat lelongan pula menyimpan kenderaan sebelum di lelong samada di tempat berbeza dari tempat lelongan dibuat atau kenderaan di simpan pada tempat lelongan dibuat, membuat atau mengendalikan jualan kenderaan secara lelong dan segala urusan jualan kenderaan berkenaan. Di mana pihak guide service tiada kaitan dengan ke dua-dua pihak samada pihak bank atau pengendali tempat lelongan.
Guanrantee & Warranty dapat kenderaan jika anda buat pembelian kenderaan semasa di lelong dan guanrantee & warranty tak dapat jika anda tidak buat pembelian kenderaan yang di lelong - ' beli dapat dan tak beli tak dapat ' 
Lelongline Resources adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan panduan pembelian kenderaan lelong, kini pelbagai info boleh di akses secara online melalui handphone berinternet dan anda di kehendaki baca keseluruhan kandungan blog/website lelongline ini dan untuk dapatkan info lebih lanjut CALL 013 2552000