1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

DAFTAR


DAFTAR - 013 255 2000

Panduan bagi buat pendaftaran dan buat bayaran fees guide hanya menggunakan no. telefon 013 255 2000 - Lelongline Resources

Daftar
Untuk mendaftar, anda perlu sms kan nama dan nombor kad pengenalan, pastikan berikan maklumat yang betul iaitu nama dan nombor kad pengenalan, sms kan ke nombor 013 255 2000 dan TIDAK menggunakan mana-mana nombor telefon yang lain, hanya gunakan no. telefon 013 255 2000 untuk semua urusan dengan  Lelongline Resourses 

Bayar fees guide
Sebaik saja nama dan nombor kad pengenalan anda di terima, anda di berikan nombor akaun bank bagi tujuan buat bayaran fees guide. Buat bayaran fees guide sebanyak RM 2,000 ( Ringgit Malaysia : Dua Ribu sahaja ) adalah hanya untuk dapatkan Panduan Akses Online iaitu 1 ( Satu ) senarai beberapa link website sahaja. Dan bagi tujuan anda dibawa ke tempat jualan kenderaan lelong hanya 1 (Satu) kali sahaja di 1 ( Satu ) tempat lelong sahaja, bayaran RM 1,000 ( Ringgit Malaysia: Satu Ribu sahaja ) perlu di buat, yang menjadikan RM 3,000 ( Ringgit Malaysia: Tiga Ribu sahaja ) bagi mendapatkan panduan akses online dan perkhidmatan panduan asas di mana pembeli di bawa ke 1 ( Satu ) tempat hanya 1 ( Satu ) kali sahaja. Pelanggan atau pembeli boleh buat pilihan samada hanya perlukan Panduan Akses Online iaitu 1 ( Satu ) senarai beberapa link website atau lamanweb serta perkhidmatan di bawa ke 1 ( Satu ) tempat jualan kenderaan lelong hanya 1 ( Satu ) kali sahaja dengan bayaran RM 3,000 ( Ringgit Malaysia: Tiga Ribu sahaja ) atau hanya perlukan Panduan Akses Online iaitu beberapa link website sahaja dengan bayaran RM 2,000 ( Ringgit Malaysia: Dua Ribu sahaja ).   
Bayaran fees guide boleh dibuat secara tunai melalui kaunter bank, melalui mesen ATM iaitu buat pemindahan antara bank, melalui mesen Cash Deposit Machine-CDM, Tranfer / pemindahan antara bank serta melalui perbankkan online iaitu melalui Tranfer online  dan pembayaran dibuat melalui Nombor Akaun  Public Bank atas nama  Nadzri Mohamad sahaja. Terdapat berlakunya kelewatan penerimaan bayaran atau bayaran yang dibuat lewat diproses serta lewat di kreditkan ke akaun penerima. Apa-apa masalah kelewatan kredit ke akaun bank adalah diluar kawalan Lelongline Resources dan hanya setelah bayaran di terima masuk ke akaun bank yang dinyatakan di atas, perkhidmatan akan diberikan sebagaimana pilihan pelanggan/pembeli.  Bagi mengelakkan apa-apa masalah atau kesulitan dari berlaku, pelanggan yang ingin dapatkan perkhidmatan perlu lebih berhati-hati dan jangan buat apa-apa urusan dalam keadaan tergesa-gesa, perlu ikuti keterangan-keterangan semasa di website www.lelongline.com ini serta elakkan dalam keadaan keliru atau terdesak. Bayaran yang dibuat adalah bagi mendapatkan perkhidmatan sebagaimana pada keterangan Bayaran Fees Guide yang dinyatakan diatas. Bayaran yang di buat tidak di kembalikan samada telah mendapat sepenuh perkhidmatan sebagaimana pada keterangan Bayaran Fees Guide atau hanya menerima sebahagian sahaja perkhidmatan yang dinyatakan atau hanya menerima senarai link website sahaja.
Sebaik saja pembayaran dibuat, SEGERA maklumkan transaksi pembayaran dibuat iaitu sms kan maklumat transaksi iaitu tarikh/masa pembayaran dibuat sebagaimana yang tercatit pada slip bank atau maklumat transaksi dilakukan.
Perhatian,  Pembayaran fees guide hanya dibuat melalui bank dan bukan melalui pembayaran tunai / cash atas tangan. Tidak ada mana-mana pihak atau individu yang boleh menerima bayaran bagi pihak Lelongline Resources dan pembayaran hanya boleh dibuat melalui Akaun Public Bank atas nama Nadzri Mohamad sahaja. Nombor akuan bank hanya diberikan sebaik saja anda sms kan nama dan nombor kad pengenalan, ini adalah bertujuan kawalan keselamatan atas bayaran fees guide dibuat serta kawalan pada pendaftaran yang dibuat  Simpan resit atau maklumat transaksi sebagai rujukan dan bukti pembayaran. Harap hubungi / CALL 013 255 2000 untuk sebarang pertanyaan.
Pembayaran fees guide hanya dibuat melalui bank, bukan secara cash atau bayar atas tangan dan jika tidak dapat ikut prosedur yang di tetapkan, pelanggan/pembeli tidak perlu berurusan.
Hanya setelah disahkan pembayaran dibuat, anda diberikan perkhidmatan iaitu hanya diberikan panduan akses online. Bagi mengelakkan sebarang kesulitan, pendaftaran dan pembayaran fees guide hendaklah dibuat sebelum diberikan perkhidmatan. Tanpa apa-apa pengesahan bayaran dibuat, anda tidak diberikan apa-apa perkhidmatan dan terdapat transaksi yang lewat di proses oleh pihak bank, hanya setelah di sahkan transaksi bayaran fees guide telah berjaya dikreditkan ke akaun penerima oleh pihak bank, anda di berikan perkhidmatan
Anda hanya diberikan panduan akses online sahaja, hanya setelah bayaran fees guide RM 2 ribu  atau untuk dapatkan Panduan Akses Online serta di bawa ke tempat lelong dengan bayaran RM 3,000 di buat serta di sahkan, Hanya beberapa atau hanya beberapa di antara Link-link website tempat-tempat pengendali jualan kenderaan lelong seluruh Malaysia ( tertakluk pada perubahan ) di whatsApp kan. Penggunaan whatsApp hanya 1 ( Satu ) kali sahaja iaitu untuk hantar link website sahaja dan segala urusan adalah hanya melalui panggilan telefon ke nombor 0132552000. Pelanggan yang berurusan dengan Lelongline Resources guide service di kehendaki baca keseluruhan kandungan blog/website lelongline dan jika ada apa-apa pertanyaan CALL 013 255 2000 namun kenyataan bertulis pada keterangan ini sahaja adalah di rujuk bagi semua urusan dan anda perlu ambil masa yang sesuai bagi ikuti pelbagai kenyataan yang di paparkan pada blog/website lelongline ini.