1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Jumaat

Mac 2019

MAC 2019 jualan kenderaan lelong di 31 lokasi / tempat lelong di seluruh Malaysia. Lokasi stor atau pusat penyimpanan serta tempat jualan kenderaan lelong kini lebih kurang 31 lokasi / tempat di seluruh Malaysia. Lokasi yang hanya tempat penyimpanan kenderaan atau store dan tempat jualan kenderaan lelong. Ada juga tempat jualan lelong dan lokasi penyimpanan kenderaannya berbeza atau kenderaan di store yang lain. Info lokasi store kenderaan lelong dan tempat jualan kenderaan lelong mudah di akses melalui handphone berinternet anda. Untuk dapatkan pelbagai info jualan kenderaan lelong, CALL 0132552000
    

30 Tahun

30 tahun lebih jualan kenderaan secara lelong di 31 lokasi/tempat di seluruh Malaysia. Setiap bulan lebih kurang 60-80 kali jualan kenderaan lelong dibuat. info yang dikemaskini serta tertakluk pada perubahan dari masa ke semasa dan segala info jualan kenderaan lelong di kemaskini oleh legal owner atau pihak pengendali tempat jualan kenderaan lelong yang berkaitan. Dengan akses online atau Panduan Akses Online pelbagai info jualan kenderaan lelong mudah diakses melalui handphone berinternet anda.semudah just touch screen jer atau teknologi telefon mudah alih kini bagaikan cuma pejam dan celik saja dah tahu kenderaan yang di perlukan ada di mana, tempat lelong di mana dan pembelian boleh dibuat direct melalui handphone/online. Lelongline Resources adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan panduan pembelian kenderaan lelong, kini pelbagai info boleh di akses secara online melalui handphone berinternet dan anda di kehendaki baca keseluruhan kandungan blog/website lelongline ini dan untuk dapatkan info lebih lanjut CALL 013 2552000  

Era

Era konvergen semua info di hujung jari, khususnya kecanggihan smartphone apa saja info mudah di akses dan pembelian kenderaan lelong kini lebih mudah dilakukan
lokasi/tempat lelong, list/senarai harga yang nyatakan mengenai harga/reserved price kenderaan lelong, info kenderaan lelong seperti no.plat, jenama/jenis kenderaan, tahun pendaftaran, no.enjin/casis serta pelbagai info dan terdapat juga pihak pengendali tempat lelong yang paparkan gambar kenderaan yang di lelong melalui website. Info jualan kenderaan lelong yang di kemaskini oleh pihak legal owner/pihak pengendali tempat lelongan dan tertakluk pada perubahan dari masa ke semasa. Era konvergen ini tiada yang keliru jika anda sebagai pembeli individu ambil tahu pelbagai perkara-perkara asas mengenai kenderaan lelong sebelum buat pembelian. Lelongline Resources adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan panduan asas pembelian kenderaan lelong, kini pelbagai info boleh di akses secara online melalui handphone berinternet dan anda di kehendaki baca keseluruhan kandungan blog/website lelongline ini dan untuk dapatkan info lebih lanjut CALL 013 2552000 

Online

Akses Online pelbagai info jualan kenderaan lelong mudah di paparkan melalui handphone berinternet anda. Kini, anda sebagai pembeli individu boleh direct beli kenderaan lelong dan hanya beli kenderaan pada harga lelong. Info jualan kenderaan lelong klik website www.lelongline.com atau untuk penjelasan lebih lanjut CALL 0132552000

Akses

Akses online atau Panduan Akses Online, segala info di hujung jari dan lebih mudah untuk dapatkan pelbagai kenderaan pilihan anda 
semua lokasi/tempat lelong hanya di hujung jari anda. Namun anda perlukah berdaftar dengan sms kan nama/no.kp serta hanya setelah bayaran fees service RM 2 ribu di sahkan telah dibuat, anda di berikan Panduan Akses Online berkenaan. Dengan Panduan Akses Online, segala info jualan kenderaan lelong di seluruh Malaysia boleh di akses melalui handphone berinternet anda. Bagi yang hanya inginkan info tertentu saja, nak tahu yang hanya di fikirkannya saja tetapi tak mahu berdaftar dan berbayar untuk dapatkan service atau perkhidmatan dari Lelongline. Untuk lebih 'clear' info yang jelas tiada yang keliru, untuk masuk ke semua lokasi/tempat lelong "tidak perlu buat apa-apa bayaran" tetapi anda perlu tahu atau cari sendiri mana-mana tempat lelong, anda boleh masuk tanpa perlu buat apa-apa bayaran bagi tujuan untuk masuk ke tempat lelong berkenaan. 
Jika maklumat yang terlalu asas seperti alamat tempat lelong pun anda tak tahu, tentunya info proses serta prosedur pembelian kenderaan lelong lebih-lebih lagi lah anda tak tahu. Perlu di fahamkan, beli kenderaan lelong bukan seperti beli kenderaan dari dealer ucedcar atau direct pada owner, yang agak mudah tetapi beli kenderaan yang dilelong anda perlu tahu pelbagai perkara samada sebelum buat pembelian, semasa buat pembelian dan yang lebih penting tindakan setelah buat pembelian. Jadi, anda perlu ambil tahu lebih banyak info tentang pembelian kenderaan lelong, pelbagai info jualan kenderaan lelong kini di paparkan melalui handphone anda dan dengan Panduan Akses Online anda antara yang terawal dapatkan pelbagai info jualan kenderaan lelong antaranya seperti alamat lengkap lokasi/tempat lelong, tarikh jualan lelong, list/senarai kenderaan yang akan di lelong, jenama/jenis kenderaan, no.plat, tahun pendaftaran, harga lelong kenderaan berkenaan dan pelbagai lagi info yang di paparkan di screen handphone anda mengenai jualan kenderaan lelong. 
Panduan Akses Online adalah senarai link-link lamanweb lokasi stor penyimpanan dan tempat jualan kenderaan lelong yang antaranya menyatakan alamat lokasi penyimpanan kenderaan sebelum di lelong serta tempat jualan kenderaan lelong di lakukan, masa, tarikh jualan lelong dibuat, senarai harga, jenama, jenis, tahun pendaftaran kenderaan lelong serta pelbagai info berkaitan jualan kenderaan lelong. Anda sendiri tentukan dimana lokasi/tempat lelong yang anda akan pergi setelah senarai atau list lelong kenderaan di paparkan melalui handphone anda. Lebih menarik, anda antara yang terawal masuk ke lokasi/tempat lelong sebaik saja list atau senarai kenderaan lelong di paparkan melalui handphone anda. Samada pada hari yang sama, 1-3 hari sebelum jualan lelong dibuat dan ada antara lokasi/tempat lelong boleh anda masuk 7 atau 10 hari sebelum jualan lelong dibuat. Anda boleh buat pilihan kenderaan yang diperlukan antara yang terawal masuk ke lokasi/tempat lelong berkenaan. Lelongline Resources adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan panduan pembelian kenderaan lelong, kini pelbagai info boleh di akses secara online melalui handphone berinternet dan anda di kehendaki baca keseluruhan kandungan blog/website lelongline ini dan untuk dapatkan info lebih lanjut CALL 013 2552000 

Selasa

Lokasi

Lokasi tempat penyimpanan atau store kenderaan di simpan ada yang sama tempat jualan lelong dibuat, ada juga lokasi kenderaan di simpan berbeza dengan tempat jualan lelong dibuat dan anda perlu tahu bagi memudahkan buat inspection/pemeriksaan pada condition atau keadaan kenderaan sebelum buat pembelian. Lebih kurang 20 dari 31 lokasi merupakan tempat jualan kenderaan lelong dibuat, antara 5-15 tempat hanya merupakan tempat atau store penyimpanan kenderaan lelong. 13 negeri di seluruh Malaysia yang ada tempat penyimpanan atau lokasi jualan kenderaan lelong dilakukan dan tertakluk pada perubahan yang di kemaskini dari masa ke semasa oleh pengendali tempat lelong yang berkaitan. Info jualan kenderaan lelong kini mudah di akses melalui handphone anda, pelbagai info seperti alamat lokasi tempat penyimpanan atau store, tempat jualan kenderaan lelong dilakukan/dibuat, list atau senarai kenderaan yang akan dilelong
serta pelbagai info jualan kenderaan lelong kini mudah diakses melalui handphone berinternet, memudahkan anda rancang pembelian kenderaan yang di jual secara LELONG
jualan kenderaan secara lelong kini lebih menarik dengan banyaknya jualan kenderaan lelong dibuat serta pelbagai pilihan kenderaan yang boleh anda sendiri buat pilihan mengikut kesesuaian kegunaan serta bajet kewangan anda sendiri
anda sebagai pembeli individu kini boleh buat pembelian kenderaan yang di jual secara lelong, cari dan dapatkan kenderaan mengikut keperluan serta bajet kewangan anda sendiri. Beli kenderaan pada harga lelong, direct beli ketika di lelong dan hanya buat pembelian setelah anda sendiri berpuashati pada condition/keadaan kenderaan yang anda sendiri buat inspection/pemeriksaan semasa di view/dipamerkan.
bagi yang ingin tahu mengenai jualan kenderaan lelong, kini lebih mudah segala info mengenai jualan kenderaan lelong di hujung jari anda, kecanggihan teknologi di era konvergen ini khususnya peranti mudah alih/handphone yang memudahkan anda dapatkan pelbagai info mengenai jualan kenderaan lelong. Alamat lokasi/tempat lelong, list/senarai kenderaan yang akan di lelong, jenama/jenis, tahun pendaftaran, no.plate, harga kenderaan lelong antara yang di paparkan melalui handphone berinternet anda, yang tertakluk pada perubahan dari masa ke semasa serta kemaskini oleh pihak pengendali tempat lelongan. Hanya yang berdaftar dengan sms kan nama dan no.kad pengenalan serta buat bayaran fees service RM 2 ribu, anda di berikan Panduan Akses Online iaitu link-link website yang memaparkan pelbagai info jualan kenderaan lelong dan boleh di akses melalui handphone berinternet anda. Lelongline Resources adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan panduan pembelian kenderaan lelong, kini pelbagai info boleh di akses secara online melalui handphone berinternet dan anda di kehendaki baca keseluruhan kandungan blog/website lelongline ini dan untuk dapatkan info lebih lanjut CALL 013 2552000