1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Selasa

Kastam

Kastam - 2014 Mac kenderaan kereta lelong - kastam atau kenderaan lelong dari agensi kerajaan seperti kastam polis JPJ dan pelbagai yang lain. Sememangnya ada jualan lelong kenderaan dari agensi kerajaan dan untuk mengetahui mengenai jualan lelong kenderaan dari agensi-agensi berkaitan perlu berurus terus di pejabat agensi berkenaan. Tidak pernah ujud mana-mana pihak persendirian atau 'orang luar' yang boleh bertindak bagi pihak agensi berkaitan. Tidak pernah ada istilah 'orang dalam' dalam urusan dengan agensi kerajaan dan tidak pernah berlaku perlantikan mana-mana individu sebagai agen, ruinner atau orang perantaraan dengan mana-mana agensi kerajaan. Biasanya dakwaan palsu sebagai pegawai agensi berkenaan atau individu yang mendakwa boleh uruskan pembelian dengan agensi kerajaan. 
Disebabkan nak mudah, tertarik dengan tawaran harga murah dan terpedaya dengan kata-kata atau janji-janji 'luar biasa', pembeli mudah serahkan wang dan ambil risiko tanpa merujuk pada mana-mana pihak. Tawaran kenderaan rampasan kastam, kenderaan dalam stor penyimpanan di pelabuhan, kenderaan yang ditawarkan secara terus dan pelbagai helah yang dibuat. Kenderaan recond dari singapore dan pelbagai dakwaan amat menarik. Yang pentingnya kenderaan lebih murah dari harga pasaran. Akhirnya terpedaya samada kenderaan yang dibeli tak dapat atau beli kenderaan curi dan yang pastinya wang yang dibelanjakan lesap serta jika nasib tak baik dikenakan pula penjara kerana memiliki barang curi atau memiliki dokumen resmi kerajaan palsu.
Kini terdapat banyak pertanyaan mengenai kenderaan lelong dari kastam, pertanyaan dari orang yang mendapat tawaran kenderaan dari kastam dan sebagai langkah berhati-hati amat wajar anda buat semakan atau rujukan terus dengan agensi berkaitan. Pembelian kenderaan yang dilelong oleh bank, di buat hampir setiap minggu dan ianya lebih mudah bagi tujuan buat pembelian kenderaan lelong.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG