1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Ahad

Motor

Motor atau motorsikal serta superbike antara kenderaan yang di lelong dan terdapat pelbagai jenama serta jenis keluaran motorsikal yang dijual secara lelong. 
Jualan lelong motorsikal atau superbike juga adalah sebagaimana biasa melalui proses lelongan dan kini terdapat lebih banyak motosikal samada yang berkuasa rendah atau yang berkuasa tinggi. Umumnya apa-apa kenderaan yang dibeli melalui loan bank, gagal buat bayaran bulanan, kenderaan di tarik dan seterusnya di jual secara lelong. 
Sesiapa saja boleh buat pembelian kenderaan yang di lelong, mungkin umur perlu melebihi 21 tahun dan anda boleh beli apa-apa kenderaan mengikut keperluan serta bajet anda sendiri serta beli kenderaan hanya pada harga lelong. Namun perlu daftar/bayar fees guide sebanyak RM 2,000 bagi mendapatkan perkhidmatan Guide Service, tidak termasuk harga kenderaan dan tidak dikembalikan semula.
Dengan bimbingan EXCEL GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan website lelongline dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG