1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Ahad

Motor

Motor atau motorsikal serta superbike antara kenderaan yang di lelong dan terdapat pelbagai jenama serta jenis keluaran motorsikal yang dijual secara lelong. 
Jualan lelong motorsikal atau superbike juga adalah sebagaimana biasa melalui proses lelongan dan kini terdapat lebih banyak motosikal samada yang berkuasa rendah atau yang berkuasa tinggi. Umumnya apa-apa kenderaan yang dibeli melalui loan bank, gagal buat bayaran bulanan, kenderaan di tarik dan seterusnya di jual secara lelong. 
Sesiapa saja boleh buat pembelian kenderaan yang di lelong, mungkin umur perlu melebihi 21 tahun dan anda boleh beli apa-apa kenderaan mengikut keperluan serta bajet anda sendiri serta beli kenderaan hanya pada harga lelong. Namun perlu daftar/bayar fees guide sebanyak RM 2,000 bagi mendapatkan perkhidmatan Guide Service, tidak termasuk harga kenderaan dan tidak dikembalikan semula.
 

Lelongline Resources adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan panduan pembelian kenderaan lelong, kini pelbagai info boleh di akses secara online melalui handphone berinternet dan anda di kehendaki baca keseluruhan kandungan blog/website lelongline ini dan untuk dapatkan info lebih lanjut CALL 013 2552000