1Lelong

1Lelong
LELONGLINE RESOURCES - GUIDE SERVICES adalah PENERAJU UTAMA di Malaysia menyediakan perkhidmatan info dan panduan mengenai pembelian kenderaan LELONG serta menyediakan PANDUAN AKSES ONLINE

Rabu

kenderaan kereta lelong - 3 langkah mudah pembelian kenderaan lelong

kenderaan kereta lelong - 3 langkah mudah pembelian kenderaan lelong, pertama - baca keseluruhan kandungan blog lelongline.blogspot.com dan CALL 013 2552000 bagi tujuan buat pendaftaran dan pembayaran fees guide. Kedua, smskan nama dan nombor kad pengenalan, setelah anda smskan nama / nombor kad pengenalan, anda akan menerima no. akaun bank bagi tujuan membuat bayaran fees guide
setelah buat pembayaran fees guide RM 2,000.00 samaada melalui kaunter bank, pemindahan bank atau melalui mesin ATM, smskan masa yang tercatat slip bank ke 013 255 2000. Pastikan pendaftaran dan pembayaran fees guide dibuat pada hari Isnin atau hari selasa. ( tertakluk pada perubahan semasa dan kesesuaian )
dan ketiga, samada pada rabu khamis jumaat sabtu atau ahad, pembeli dibawa bersama sekali saja ke tempat jualan kenderaan lelong. Di tempat jualan kenderaan lelong, pembeli diberikan guide memahami catitan pada list / senarai lelongan, panduan membuat pemeriksaan / inspection pada kenderaan dan seterusnya cara membuat pembelian kenderaan secara jualan lelong.
Dengan bimbingan / GUIDE, pembeli lebih mudah memahami proses / prosedur asas pembelian kenderaan / kereta LELONG. Bagi tujuan membuat pembelian kenderaan yang dijual secara LELONG, baca keseluruhan kandungan blog http://lelongline.blogspot.com/  dan fahaminya, hubungi / CALL 013 255 2000 untuk ke tempat  jualan kenderaan LELONG.

JIKA BOLEH LUANGKAN MASA UNTUK BERIKAN MAKLUM BALAS